Verus -> RE: Samoubistvo (ja to ne razumem?!) (19.12.2009 1:20:04)
|
Kada covek dodje u te duboke ponore, on nema svest da tacno zna sta cini i zasto cini, niti svesno moze da razmislja o posledicama. Tako da je to veoma veoma teska situacija, i takve ljude treba pokusati razumeti. Ja sam bila u situaciji da mi je toliko bilo zdravstveno lose da nisam htela vise da zivim. Nisam pokusala nista, ali mi je padalo na pamet. Da dodam, da sam ja, kao i vi, bila od ljudi koja je smatrala depresiju izmisljenom, i necim iz cega mozes da se istrgnes ako zelis. To uopste nije tako. Ne zelim nikome te ponore, tu dubinu, samocu i strah. JEdino sto me je drzalo jeste ljubav za roditelje.IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: dana198495 Evo prošlo je već 4 mjeseca i ja jos uvijek trazim razlog zašto je meni najdraza osoba izvrsila samoubistvo.ali nikako da nađem odgovor.To nikada nisam mogla ni da zamislim a ne da bi to uradio.Nikada mu necu to oprostiti.Ali sta je njemu tada bilo u glavi samo on zna,a nas sviju je ostavio da postavimo 1000 pitanja a da ni na jedno ne dobijemo odgovor.Ja mislim da je to jako sebicno.Puno mi je lakse kada sa nekim pricam o tome jer se nadam da cu dobiti neki odgovor. Dano nemoj da se ljutis ali i ja mislim da je to sebicnost.. Mi imamo kucne prijatelje kojima se desilo to... Moj drug je video majku koja se obesila...ostavila njih trojicu da se sami bore kroz zivot sa tom traumom...i po meni je to sebicnost... Verovatno odgovora nema na pitanje ZaSTO? Slabost, pomracenje uma, nesnadjenost... Ne znam... Ali vazno je da covek osvesti u sebi da je to lose i da mu to ne bude nacin resavanja problema... Nama koji ostajemo.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|