|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dansko pecivo
18.10.2011 18:11:35   
Anoniman
Postoje razni recepti za dansko pecivo, ali od svih meni je najbolji ovaj, ja ga pravim sa nadevom kao za picu.user posted image

Zamesiti testo sa 700g brasna, 3 kasike ulja, kasicica soli, kasicica secera, pola kesice kvasca i mlakog mleka po potrebi, testo treba da bude cvrsto, i dobro zameseno. Kada ga zamesite ostavite ga da odstoji 45 minuta.

Fil: 1 jaje, sunka, kackavalj, origano, sampinjoni, malo kecapa. Od ovih sastojaka napraviti fil, umutiti jaje, i dodati sve sastojke.

Kada testo nadodje, razviti ga u pravougaonik, i narendati dijamantov margarin, testo preklopiti kao knjigu, i sa jedne i sa druge strane, pa ga presaviti jos jednom, iopet razviti, takav postupak ponavljati dok imate margarina.
Na kraju razviti veliku koru u obliku pravougaonika, debljine pola cm, premazati je kecapom, i po celoj kori premazati nadevom, uviti u rolat, i seci na puzice, koje redjate na plehu podmazanim margarinom I ostaviti da odstoji oko pola sata.

user posted image

Kada prodje pola sata, odozgo narendati kackavalj, staviti kecap, origano, ja ga pospem i susamom.

user posted image

Kada se ispece stavicu sliku.user posted image


  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Dansko pecivo
18.10.2011 18:31:38   
vonavoj
njami,kako izgleda dobro!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Dansko pecivo
18.10.2011 18:34:05   
Anoniman
Hvala Vonuser posted image , probaj pa ces videti i da je ukus super.user posted image

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Dansko pecivo
18.10.2011 18:46:14   
Anoniman
Ja nisam neki ljubitelj ovih pizza varijanti, ali vec ga vidim sa spanacem i sirom ili u nekoj slicnoj kombinaciji. Pravicu i ja, sigurno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Dansko pecivo
18.10.2011 18:52:44   
sansa
um posalji jedno pola tepsije user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Dansko pecivo
18.10.2011 18:56:54   
Anoniman
Misu, mozes nadev koji zelis.user posted image
Sansa moze...user posted image

(odgovor članu sansa)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: Dansko pecivo
18.10.2011 19:20:28   
Anoniman
dobro zvuci! ja tako slicno pravim mini pizze. razlika je samo u tome sto ne premazujem margarinom i preklapam, nego samo jednom premazem i odmah slazem fil - nekad samo sa sirom pravim.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 7
   RE: Dansko pecivo
19.10.2011 20:00:18   
nina26
razlika je samo u tome sto ne premazujem margarinom i preklapam,


bas sam htela da pitam ovo, da li mogu bez margarina?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Dansko pecivo
20.10.2011 10:37:12   
Anoniman
Nina mozes, margarin kada se stavlja i preklapa ispada kao lisnato.user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 9
   RE: Dansko pecivo
20.10.2011 11:13:11   
Anoniman
nina, ja mazem margarin, al samo jednom i ne stavljam mnogo i ne preklapam. margarin ipak daje malo drugaciji ukus. i kiflice kad pravim secnem na svaku odgore po malo margarina, onda se to lagano topi dok se peku i daje im poseban ukus, a istovremeno ne moram da pouljim tepsiju.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 10
   RE: Dansko pecivo
20.10.2011 13:14:17   
Lu
user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Dansko pecivo
23.10.2011 14:31:03   
nina26
Ok, hvala za saveteuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here