Lilla
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Јеб'га, Дове, моје највољеније биће (после моје бебе) сам ЈА. И што бих ја исплакала очи своје најмилије због неког ко је после мене на лествици вољења. Друга твоја реченица коју сам подебљала - ја се то уопште не бих питала, ја бих се питала "а што он то мене више не воли довољно па је поклекао искушењу и преварио ме" а вероватно би се питала да није он болестан у глави кад ради тако ружне ствари некоме с ким дели све. Дакле, преиспитивала бих њега, а не себе. Немој да схватиш ово као неку контру теби, већ, ето, ћаскамо безвезе, а мени је баш криво што тако стресно реагујеш чак ни на сан о превари. Мила, увек има горе од тога да он оде другој, не бих да набрајам... Нек је жив и здрав, а и ти, и бебан да будееее! Potpisujem ovo iznad. Moj bebac jos nije rodjen, ali ipak ga volim najvise na svijetu, prije toga sam najvise voljela sebe, sto znaci da sam sada druga po redu. MM je treci :) Mozda sam sebicna ili nazovite to kako hocete, ali svoj zivot bih dala samo sa svoju bebu, ni za kog vise. Koliko god on mene volio ipak ne mislim da bi dao svoj zivot za mene, ne bih ni ja svoj za njega iako ga volim ko oci u glavi sto bi rekli nasi stari Dove, postujem tvoje misljenje, ali cisto prijateljski ti kazem, nemoj to tako dozivljavati. Covjek u zivotu prezivi mnoge stvari, neke mnogo gore od prevare, pa nastave dalje. Znas kako kazu, koga nema bez njega se moze :) Budi sebi uvijek najpreca (poslije djece), i drugi cete dozivljavati drugacije