|
RE: Bol u uhu, upala uha 2.1.2019 5:07:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Mame, noćas meni opet nije bilo spavanja. Uspavah ga večeras, sve ok, ja odradila po kući nešto, istuširala se, kad on kreće da cvili, cvili, mm sa njim u sobi, S neće ništa da mu kaže, kada mm pita da li ga boli nešto. Mislili smo da nešto sanja. Onda je krenuo da me zove, makana dođi, i tada mi je rekao da ga boli uvo. Dala sam mu brufen, i popustila bol, zaspao je oko 4. Nema T inače. S nije nikada imao problema a sa ušima, ali svi u kući kašljemo već dugo, moguće da mu se zapušila eustahijeva tuba od sekretea iz grla, odvešću ga ujutru kod dr, nadam se da radi DZ. Čitala sam da se stavljaju kapi, Efedrin 0,5% ili drugi preparati (Olynth 0,05%, Operil P, Adrianol T, Nafazol...), ali nije radila apoteka preko puta nas, zbog praznika, koja inače radi 24h. A mm je pod T, nisam mogla da ga šaljem po noći do dežurne apoteke. Sutra će obojica kod dr, ja sam sada bolje posle AB. Ali ne znam dokle ću moći ovako, sve je na meni, ne spavam ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.1.2019 5:12:59 >
|