Didy -> RE: Plivanje (18.7.2015 0:15:16)
|
Nisam se hvalila da su mojih oboje proplivali (bukvalno [sm=smiley36.gif]) na moru. [sm=bravo.gif] Stefan je jos proslog leta kao malo plivao u plicaku, a sad ide bas daleko, u dubinu, moze dugo da pliva bez oslonca. Sofija se pustila poslednjih dana, ali ne sme u dubinu, tj. ne moze dugo da izdrzi, ali tamo gde moze da dohvati dno baci npr. misic i pliva do njega nekih pola metra ili metar. I oboje rone. Bas sam ponosna na njih, nisam mislila da ce se to desiti ovog leta, pogotovo njoj. Inace mi se svi kupamo u Dunavu, ja sam odrasla kupajuci se tu svakog leta i nikad mi se nista nije desilo, niti ikome koga poznajem. Imamo lepe plaze i necu svojkj deci da uskracujem tu zabavu, pogotovo po kvako vrelim danima. Iskreno, pojma nemam sta bih s njima radila da ne idemo na plazu svakodnevno. I to ponekad odu sa mnom ujutro, a popodne s tatom kad dodje s posla. Bazene ne volim i radije ih pustim u Dunav nego u bazen. Mislim da je tamo lakse zaraziti se nego u Dunavu i mrzim svu onu hemiju koja se stavlja u bazene, iz istog razloga nemamo veliki bazen u dvoristu. Mada, ako mene pitate, more je zakon, sutra bih se preselila negde gde je slano. Inace i mm i ja smo odlicni plivaci i bas volimo da plivamo dugo i daleko, pa me svako kupanje u bazenu podseca na kupanje u kadi. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|