|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kokos bajadera
9.10.2011 13:22:53   
Lu
Ovo sam ja juče napravila, ne treba ni pola sata a ukus je onako "tropski", pa ko voli...

Sastojci
150 ml kokosovog mlijeka (može i obično)
170 g šećera + vanilija
250 g maslaca
200 g kokosa
400 g mlijeka u prahu
250 g žele bombona (količina po želji)
2 lista oblatne

Mlijeko, maslac i šećer prokuhati i u toplo umiješati mlijeko u prahu i kokos.
Žele bombone narezati na malecke kockice i umiješati u masu
Fil rasporediti na list oblatne, dobro ga potisnuti žlicom, i poklopiti drugim listom oblatne. Opteretiti nekom velikom kuharicom ili enciklopedijom na pola sata do sat vremena.
Ostaviti par sati da se stisne, rezati u željene oblike.

user posted image  
Recept je iz coolinarike!

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kokos bajadera
9.10.2011 13:25:34   
bebać
Uvijek me 'navuče' na ove svoje recepte, tako da ću i ovo uskoro probat. Garant valjauser posted image user posted image

LU btw. bila sam u DM-u al zaboravila pitat za onu kozmetiku. oprosti, sledeći put obećavam.

_____________________________

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Kokos bajadera
9.10.2011 14:08:23   
Anoniman
Evo jos jednog recepta za kokos bajadere:

1 dl vode, 100 gr secera, 120 gr margarina, 250 gr mlevenog keksa, 100 gr kokosa, rum ekstrakt.
100 gr mlecne cokolade, 100 gr bele cokolade.

Priprema:
Secer i vodu prokuvati, dodati margarin. Kad se rastopi umesati keks, kokos i rum. staviti u nauljeni pleh i razvaljati na prst debljine.
Preliti glazurom: u 100 gr mlecne cokolade dodati 3 kas ulja i rastopiti. Preliti preko smese.
Isto to uraditi sa belom cokoladom.
Ohladjeno seci na stanglice.

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Kokos bajadera
9.10.2011 15:59:15   
Lu
Ksena sljedeću pravim po tvom receptu, volim bijelu čokoladu a ove bajadere su čas poslauser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Kokos bajadera
9.10.2011 16:21:52   
nina26
Ksenci, i belu cokoladu preliti odmah preko crne?

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Kokos bajadera
9.10.2011 16:49:37   
Anoniman
nina, mozes ostaviti malo da se prohladi crna, mada je ona gusta u principu i moze lepo da se razmaze.
mislim da cu i ja sutra da je napravim. ili to ili urmasice. user posted image

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: Kokos bajadera
18.11.2011 20:48:47   
NadaR
Maloprije sam isjekla :

user posted image

Sledeci put malo manje secera . user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here