RE: Izborite se sa gripom u trudnoći (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

Trcosava -> RE: Izborite se sa gripom u trudnoći (7.9.2014 8:18:59)

Ej možda je i rotkva. Stvarno ne znam šta beše. Mm kad ustane pitam ga pa ti pišem na fb.

Evo proverila, sad ći i tačan recpis da ti dam (mada piše da je to generalno za kašalj iprehladu, da škodi sigurno ne može)

1. Rotkvi na vrhu odesečš kapicu i izdubiš je toliko da u nju mogu da stanu dve kašike meda. Pokrije i pustiš da stoji 1-2 dana. Rotkva ispusti svoj sok i nastane sirup koji se pije 1-2 kašičice na dan.

2. Druga opcija je da se izvrti rupa, napuni se sa tvrdim medom(kristalizovnanim medom, može i samo ćešer da se stavi) i na dnu rotkve se napravi mala rupa. Stavi se u neku čašu. Uskro će početi da iz rupice kaplje sirup.

Anarunika -> RE: Izborite se sa gripom u trudnoći (8.9.2014 18:05:39)

Prošli vikend me je baš smlatio virus. Grlo me je jako bolelo i imala sam graničnu temperaturu. Nisam mogla da ustanem iz kreveta. Pila sam mleko sa žalfijom, stavljala oblog od komovice na grlo i ispirala grlo rakijom i žalfijom. Ne znam da li je od ovih babskih lekova ili je takav virus bio u pitanju, ali za dva dana mi je bilo bolje i mogla sam prilično normalno da funkcionišem.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]