Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Seci papir, lepi kolaž! 27.6.2015 11:19:31
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: amdn Viki super ideja za prsten, bas cu napraviti sad za Jurijev rodjis kad dolaze bake i deke Mila i nama kuca ko ostava, sto zbog mene, stozbog klinca a sakupljam i rolne od toalet paira i ubrusa nikad se ne zna za sta ce mi trebati super je ova tema videh Viki da si pravila neko drvo odavno, super je i za stan za cvece puzavice identicno ! ! a mm samo frlja u kantu kad ne gledamo
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Seci papir, lepi kolaž! 27.6.2015 11:33:18
|
|
|
|
amdn
|
moj muz gori od mene on sakuplja i karte iz bioskopa i jos kojekakvih gluposti koje nece ama bas nicemu koristiti
|
|
|
|
RE: Seci papir, lepi kolaž! 27.6.2015 12:57:53
|
|
|
|
vikiveki
|
amd ih to drvo sam odavno pravila od starih novina i lepka za tapete.A i ja sakupljam rolne od ubrusa i toalet papira,imam dve velike kutije od štampača pune tih rolni...one su super za rad,od njih svašta može da se napravi,ubaciću još koju sliku samo kada ih prebacim u komp. kako sam od tih rolni pravila nakite za jelku zajedno sa decom u vrtiću
|
|
RE: Seci papir, lepi kolaž! 27.6.2015 14:02:59
|
|
|
|
amdn
|
e super veki, ja isto svasta pravim, od rolni toal, pap. pravila sam dvoglede hehe stavi slikice kad mozes i ja cu samo da iskopam gde su
|
|
|
|
RE: Seci papir, lepi kolaž! 27.6.2015 14:14:28
|
|
|
|
amdn
|
Eva nasih dvogleda, ovaj sa sljokicama je pravio Juri, ovaj najsareniji ja, a mm ovaj night vision :)
|
|
|
|
RE: Seci papir, lepi kolaž! 28.6.2015 18:55:39
|
|
|
|
vikiveki
|
amdn super vam je ideja za dvoglede probaćemo i mi da napravimo
|
Anketa
Zensko imelili84Koje ime vam se svidja?Lena (
34%)
Andjelina (
11%)
Mila (
32%)
Teodora (
22%)
Ukupan broj glasova: 90Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!