vikiveki -> RE: Seci papir, lepi kolaž! (13.12.2013 23:37:47)
|
Torbice,te aktivnosti smisle vaspitači,a ideja ima more jedno,pogotovo sada kada na netu možeš da nađeš sve i svašta,ja nisam neki talenat za crtanje ali zato to nadoknađujem idejama i raznim tehnikama.Kada smo kod toga ove godine moja koleginica je dala predlog da za vreme dečije nedelje ne pravimo maskenbal nego da nam u goste dođu slikari i da zajedno sa decom slikaju ,donirali su i neke svoje slike pa smo imali izložbu dečijih radova i umetničkih slika a na kraju je bila aukcija i licitacija slika.Pare koje smo dobili uložili smo u kupovinu dijaprojektora,kamere,zvučnika,mikrofona,tako da smo sada ful opremljeni za razne manifestacije.Ovo sve govorim zato što sam htela da vam stavim jednu sliku na kojoj se vidi slikarka koja slika pastel na platnu ispred dece,a u pozadini je drvo koje sam ja napravila od starih novina,ofarbala i prelakirala. [img]http://www.dodaj.rs/f/2g/gx/1OmDuhpu/img20131008103202.jpg[/img] Nisam sigurna koliko se vidi,dugo mi je trebalo da ga napravim...a nikada mi nije palo na pamet da ga slikam,sada kada počnem da radim slikaću ga pa ću postaviti u ovoj temi....Izvinite zbog krivljenja vratova,nisam umela da okrenem sliku[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|