|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   sos od visanja
11.6.2009 10:48:05   
Anastazija
prokuvati visnje u malo vode, dodati secera i kada izgleda mekano tj kuvano napraviti zaprsku sa brasnom - malo ulja, kasiku brasna.. paziti da ne zagori, a kada brasno dobije boju sipati zaprsku u visnje. Ako je jako gusto, dodati vode. sacekati da provri uz stalno mesanje (da ne zagori)

Na severu Backe sluzi se uz peceno meso... Vi kombinujte kako volite..

Prijatno! user posted image
Direktna veza do poruke: 1
   RE: sos od visanja
11.6.2009 10:50:29   
Anoniman
i u hercegovini se sluzi s mesom ...njam 

(odgovor članu Anastazija)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: sos od visanja
11.6.2009 10:50:42   
Anoniman
Moja baka je ovo pravila chesto pre...ali nikad se nisam usudila da probam...

E....a koliko secera se doda u vishnje?user posted image

(odgovor članu Anastazija)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: sos od visanja
11.6.2009 10:52:24   
Anastazija
Sve kolicine su odokativne.. user posted image
Secer - uglavnom dve, tri supene kasike..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: sos od visanja
11.6.2009 10:53:38   
Anastazija

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

i u hercegovini se sluzi s mesom ...njam 


Ima neka teorija o naseljavanju severnobackih krajeva upravo ljudima iz hercegovine.. Sudeci po hrani, vrlo moguce! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: sos od visanja
11.6.2009 10:54:22   
Anoniman
ma znam da je moja baka to pravila ...a ona mostarka user posted image

(odgovor članu Anastazija)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: sos od visanja
11.6.2009 12:16:25   
Lu
Anastazija ako imaš još neki recept sa višnjama,recimo neko slatko s kojim se može filovati rolatuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR



image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

ime za deckica
pisuljica



david (34%)

luka (34%)

andrej (33%)


Ukupan broj glasova: 89

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here