Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Muskarac rodio dete 26.11.2011 22:56:27
|
|
|
|
jovicaa
|
Opet mislim slicno - njihove materice, njihova stvar sta ce da rade sa njima. I ako ce da lepo vole i cuvaju ovo dete, nek su svo troje zivi i zdravi sto se mene tice. bravo vuko! skroz se slazem. ovo se nekom gadi, a ide na liposukciju, ugradjuje silikone i sl... hm samo malcice kontradiktorno, ali tako je to u nasoj sredini
|
|
RE: Muskarac rodio dete 26.11.2011 23:11:36
|
|
|
|
limunada
|
Majko mila sta ce jos da uradi ovaj narod Dzaba sto se prerusila tj.operisala grudi kad je rodjena zensko,svakako se jadna namucila tako da nije to muskarac pravi iskusio a trebali bi i oni da probaju kako je to
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 26.11.2011 23:17:44
|
|
|
|
madre
|
mogao je da ne rodi, pa da ostanu bez dece. izbegao bi osudjivanja, ali bi bio nesrecan a on je ipak izabrao ovo prvo... tako da sto se mene tice, alal mu cufte, nece mi doci na slavu tako da me se ne tice bas...
|
|
RE: Muskarac rodio dete 26.11.2011 23:19:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da je njihova stvar dok je to u njihova 4 zida, a kad cela planeta bruji o tome to više nije njihova stvar. Naravno lepo je što je ta žena ipak rešila da rodi, jer to je ipak žena, džaba ima kratku kosu, brkove i muške pantalone.
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 26.11.2011 23:22:40
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Ja mislim da je njihova stvar dok je to u njihova 4 zida, a kad cela planeta bruji o tome to više nije njihova stvar. Naravno lepo je što je ta žena ipak rešila da rodi, jer to je ipak žena, džaba ima kratku kosu, brkove i muške pantalone. potpisujem
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 26.11.2011 23:24:19
|
|
|
|
jovicaa
|
da da vidite nisam razmilsljala o tome da je to ipak zena... dodjavola muskarci su opet pobedili i izvukli se!
|
|
RE: Muskarac rodio dete 26.11.2011 23:30:09
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa Opet mislim slicno - njihove materice, njihova stvar sta ce da rade sa njima. I ako ce da lepo vole i cuvaju ovo dete, nek su svo troje zivi i zdravi sto se mene tice. bravo vuko! skroz se slazem. ovo se nekom gadi, a ide na liposukciju, ugradjuje silikone i sl... hm samo malcice kontradiktorno, ali tako je to u nasoj sredini
|
|
RE: Muskarac rodio dete 26.11.2011 23:31:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad sam čula za prvo mislila sam da je skroz promenila pol i to mi je bilo za poštovanje, a sad pošto vidim da ta žena nije promenila svoj pol, već samo izgled, to dodje nešto ko oni tranvestiti, to mi je bezveze, a ovako, što rekoste, ne dolaze mi na slavu, pa me briga, nego eto da potrošim neko slovo!
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 0:17:51
|
|
|
|
anuksunamun
|
da se covek rasplace od grozote ljudske razne...sodoma i gomora
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 6:03:06
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena Ja mislim da je njihova stvar dok je to u njihova 4 zida, a kad cela planeta bruji o tome to više nije njihova stvar. Naravno lepo je što je ta žena ipak rešila da rodi, jer to je ipak žena, džaba ima kratku kosu, brkove i muške pantalone. I sto je odsekla (*)(*). Ona je muskarac samo na papiru i to sto ima bradu. Mada neke zenske imaju i bradu... E koliko sam samo ja puta gledala moje seke i mastala da me je priroda malo manje podarila u tom predelu. Mozda zenska ne voli (*)(*)... Valjda nece moci da je strefi rak dojke... Ili samo salo izvade?
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 9:35:19
|
|
|
|
Leki 77
|
Kamo lepe sreće da je ovo "ljudska grozota". Ko je kome učinio išta loše pa da zasluži ikakvu osudu?
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 9:40:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 odvratno,fuj,fuj a meni je zao sto je medicina napredovala da omoguci ovakve grozote isto mislim..bolestan um..
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 10:49:52
|
|
|
|
Olga75
|
mislim da dete treba da imaju svi koji ga zele , koji ga nece zlostavljati i muciti to sto fotografije izgledaju neprirodno to je druga stvar ali oni su zadovoljili prirodni nagon za razmnozavanjem , rasirili svoj genetski materijal i produzili vrstu nije to ni dobro ni lose , to je prirodno
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:05:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma i ja im želim sve najbolje i naravno, bolje da dete ima samo majku koja ga voli, nego oba rodilja koja ga maltretiraju! Taman posla, svaka žena treba da se ostvari i u tom pogledu, jer joj je to priroda namenila. I da, ja je ne osudjujem, samo što je malo više , pomisao da sretneš zgodnog muškarca, odeš na romaničnu večeru, držite se za ruke, ljubite se, odete u hotel, i kad se skinete on, stavi plastičan k**** da bi ste vodili ljubav... Meni je to bljak, a njihov život, njihova stvar! Da opet ponovim nekog ko je reko "ne dolaze mi na slavu, ne tiče me se šta rade".
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:08:52
|
|
|
|
Vika
|
Možda ne stavi "plastičan" već su mu operacijom promenili vaginu u penis, a ostali materica i jajninici i ostala aparatura pa se porodio carskim Meni jeste neuobičajeno, ali ne osuđujem
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:11:10
|
|
|
|
Olga75
|
transrodne osobe ( oko je on - ona ) su meni enigma , jos uvek nisam shvatila poremecaj , rodjeni u telu jednog pola a imaju osecaj da su drugog pola ( ima kod nas jedna sad vec odrasla osoba rodjena kao zensko , imala zensko ime a sad mi kazu da se predstavlja muskim imenom , uvek je bila bas muskarasta tragedija je kad ne osecas dobro u svom telu a kad se ne osecas dobro u svom polu to je katastrofa
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:14:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vika Možda ne stavi "plastičan" već su mu operacijom promenili vaginu u penis, a ostali materica i jajninici i ostala aparatura pa se porodio carskim Meni jeste neuobičajeno, ali ne osuđujem nema penis i porodila se prirodnim putem sa svo troje dece. :|
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:17:23
|
|
|
|
Vika
|
U mom devojačkom kraju brat i sestra su imali taj problem i oboje promenili pol. Znala sam ih samo iz viđenja i delovali su srećnije kada su postali ono što im je nekom mističnom greškom prirode uskraćeno. Razgovarala sam sa svekrom o toj temi kao i o homoseksualnosti i on uvek svoje pacijente podstiče da se "otkriju" i budu što zaista jesu jer tada vode znatno ispunjeniji život. Da napomenem da je stara garda- 74 godine Može se to nama sviđati ili ne, ali takvi ljudi postoje i oduvek su postojali i sigurno im nimalo nije lako
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:20:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR tragedija je kad ne osecas dobro u svom telu a kad se ne osecas dobro u svom polu to je katastrofa ma ne osudjem ja njih. I mislim da sam pisala već, da se ona skroz pretvorila u muško, skinula bih kapu njenom činu. A ona hoće da bude muško, a ipak, da rodi dete. Ako si žensko, a imaš "urodjeni poremećaj" i želiš da budeš musko, pa budi muško, ali sasvim i obrnuto ako muško ima želju da bude žena nek bude žena ali stvarno. I nemam ništa protiv onda.
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:24:52
|
|
|
|
Olga75
|
ne kazem ja da ti osudjujes nego razmisljam na glas mora da je to velika muka
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:28:07
|
|
|
|
Vika
|
Nama smeta koje kilo viška ili bubuljice ili loša frizura. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da mi smeta . Sigurno bih se odlučila da napravim "alatku" i budem ono što sam, kao što inače radim u životu, pa kud puklo
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:29:36
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 Kamo lepe sreće da je ovo "ljudska grozota". Ko je kome učinio išta loše pa da zasluži ikakvu osudu? Da , kad bi bilo vise ovakve grozote, tj da se deca radjaju tamo gde su zeljena i voljena.
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:34:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ne kazem ja da ti osudjujes nego razmisljam na glas mora da je to velika muka nisam ni rekla da me osudjuješ, nego komentarišem. Verovatno da jest nesrećni kad ne mogu da rade ono što žele, samo nek se opredele ili su muško il su žensko. Nažalost njihovu, ne podržavam to, ali me se ne tiče dok me ne diraju.
|
|
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:35:10
|
|
|
|
Olga75
|
podrzavali mi ili ne to se na zalost desava
|
|
RE: Muskarac rodio dete 27.11.2011 11:45:52
|
|
|
|
Anoniman
|
To je istina...
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?