Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kondomi, prezervativi ili kurtoni 19.5.2017 13:07:41
|
|
|
|
emicaa
|
Jao kad neko napise/kaze kurton kosa mi se digne na glavi,kako mi to odvratno zvuci
|
|
RE: Kondomi, prezervativi ili kurtoni 19.5.2017 14:17:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahahahahaha, i meni isto. Bas mi grozno zvuci.
|
|
RE: Kondomi, prezervativi ili kurtoni 19.5.2017 17:07:08
|
|
|
|
choopa choops
|
hahaha kakva tema, na ovoj RR nema čega nema! Koristimo, vec 18 godina. Naravno, kad smo pravili djecu nismo, i ponekad imamo prekinut snošaj-sigurno ne bi odložila odnos zbog nemamnja kondoma. Koristimo najcesce Durex i Roomed. Koji bilo, ne pitam. Ja nisam pristalica hormonskih tableta, narocito ne u ovim godinama (36g), a ja da mislim svakoga mjeseca da li sam trudna ili nisam----->neće da može. Takođe, kao neko ko je prošao kiretažu nakon spontanog, abortus ovakve trudnoće smatram krajnje neprihvatljivim. Razlika u odnosu sa i bez je zanemarljiva kad se uporede prednosti i mane
|
Anketa
Musko imeVesnaD83Koje musko ime vam je lepse?Stevan (
25%)
Danilo (
42%)
Damjan (
32%)
Ukupan broj glasova: 279Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!