Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 9.10.2016 8:29:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Ovo je kod A. obavezno nocu dok spava. Kako to grozno zvuci. Mene zaboli kad ga cujem.
|
|
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 9.10.2016 11:03:43
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ovo je kod A. obavezno nocu dok spava. Kako to grozno zvuci. Mene zaboli kad ga cujem. I kod Une🙈😈 bas grozno zvuci.
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 9.10.2016 20:34:54
|
|
|
|
Ana RR
|
I Marko škripi zubima, a u poslednje vreme se žali da ga bole zubi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 9.10.2016 21:51:52
|
|
|
|
dijana1*
|
Vuk je skripanjem mlecne zube izgulio. Gornje jedinice su katastrofa bile, ma 70 % gornjih jedinica je nestalo. Kao da ih je turpijom isturpijao. Sada su mu ispale i rastu stalni zubi. Ako ovako nastavi unistice i te stalne zube. Nesto moram da uradim
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 9.10.2016 21:52:49 >
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 2.11.2016 9:21:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
mi od jutros smo poceli... ima 4 zuba, taj cetvrti je izbio pre neki dan, i sad je skontao da moze, valjda mu nece preci u naviku
|
|
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 2.11.2016 11:17:41
|
|
|
|
dijana1*
|
Ufff ja ludim svaku noc
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 2.11.2016 11:22:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
Di on to radi nesvesno, al D se smeje i skrguce
|
|
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 2.11.2016 11:24:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja H ubiija koliko skripi. Dok spava naravno, cujem je u drugoj sobi.
|
|
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 2.11.2016 11:24:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Da nesvesno, dok spava, probudim ga i kazem mu sta radi. Kaze necu vise, legne i nasavi, da covek poludi. Ako ti radi dok je budan brzo ce ga proci, kod nas je u snu i to je problem.
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 2.11.2016 11:32:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja se nadam sva se jezim ... , covek da pokaze njegova 4 zuba
|
|
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 16.4.2018 10:34:55
|
|
|
|
AnaTamara
|
Ima li pomoci kod bruksizma? T nocu skripi nenormalno, imam osecaj da ce joj zubi poispadati, jedinice su joj se skroz izgulile.
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 16.4.2018 11:16:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
moje dete to radi od kad su poceli da joj nicu zubi, odmah sam rekla dr i ona rekla prestace kad izbiju u fazonu radi to jer je bole desni. Evo ima 5 godina i dalje radi to. Cisto sumnjam da je od stresa. Mislim pod kakvim stresom moze biti beba ili evo sad dete od 5 godina. posto su poceli zubici da ispadaju moramo kod zubara ne znam da li se prave silikoni za decu da ne izguli zube
|
|
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 16.4.2018 11:29:16
|
|
|
|
milicicak
|
I ja moram da pitam zubarku da li se deci prave navlake. Mini buba skripi od kad su zubi poceli da rastu i zvuk je grozan. Ne vidim da joj nesto fali sa zubima ali cu da pitam.
|
|
|
|
RE: Škrgutanje zubima (bruksizam) 16.4.2018 11:31:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I moja beba skrguce zubima. Ali sam primetila da to uglavnom radi kad ima temperaturu, kad je bolesna.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?