Anoniman
|
Iskreno, gledala sam serijal od prve emisije, i onda kad su bili podeljeni u grupe, uopšte nisam razumela sistem eliminacija Recimo kod Lene je prošao onaj mali kovrdžavi (totalni antitalenat za pevanje) i duuuugo su ga gurali, a bila je jedna plava devojka, ekstra glas, koja je odmah eliminisana. Ja ih zaista slabo zagledam (oko, usta, podsuknja) ja ih samo slušam (dugo godina se bavila muzikom) i po tome cenim ko mi je favorit... I u toj Vladinoj grupi gde je bila baš Ana bio je jedan ćelavi lik-ekstra pevač, i on nije prošao.... Prvo sam mislila da je emisija pop-rock karaktera (kao kod Hrvata), ali se ispostavilo da pevaju i narodnu, tačnije-bolju prođu su imali Džejovi, Dženani, Ćane, nego Pavaroti, arije, strane pesme na drugim jezicima (osim engleskom) Ni to ne kontam...Ajd dobro, sad traže od svih njih da se uklope u sve te izabrane žanrove-mnogima leži samo to što privatno vole da slušaju, eto Filip lepo peva, ali Miroslava je oskrnavio i ja sam to čula-gadan falš pri prvom refrenu itd.... Davor je prava komercijala, Nevena ima potencijala, ali bira bezvezne pesme, Aleksandra se ubedljivo najbolje snalazi glasovno u svim žanrovima, Darja je odlična za soul, jazz, blues... Igor peva po subotičkim svadbama, rođendanima, žurkama-slušala ga par puta, mmmm onakooo-nit' smrdi nit' miriše. Eto moje skromno mišljenje
|