Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 9:41:51)
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 I prosle godine je publika glasala sve do finala.Na kraju je ziri odlucio izmedju dvoje kao i ove godine ,nista nije menjano.Gledala sam ih i proslu sezonu[sm=smiley1.gif] BTW bravo za izbor-jako sam se radovala kad je draga Sarita ispala,a Aleksandra bila ljuta na glasace[sm=hudicek.gif] Ovo uopste nije tacno! Ti nisi dobro videla. Pogledaj ponovo snimak od prosle godine, ako mi ne verujes na rec.Publika je prosle godine izglasala Davora. Ziri nije imao apsolutno nikakve veze sa tim, jer da je imao, pobedio bi Igor. Takodje, da je publika glasala ove godine, skoro sam pa sigurna da bi pobedila Nevena. Ko je pobedio, pobedio je, nebitno, ali meni nije jasno kako je moguce da neko pred kraj sezone menja pravila? To mu dodje isto kao kad bi u oktobarskom ispitnom roku neko resio da ti treba jos jedan dodatni ispit za uslov[sm=smiley36.gif] Bezveze. Ja se nisam radovala kad je Sara ispala, jer ona ima ono sto pleni, a sto Mirni podosta fali, a o Neveni da ne pricam. Sara je jedina uz koju se nikada ne zeva. No dobro, to je moje misljenje.
|
|
|
|