RE: Prvi glas Srbije (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

pocahontas -> RE: Prvi glas Srbije (20.1.2013 22:58:32)

IZVORNA PORUKA: madre

sada sam sigurna da mirna pobedjuje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=smiley20.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jovicaa -> RE: Prvi glas Srbije (20.1.2013 23:00:49)

nervira me sto su mirnu stavili u drugi plan bad produkcija... ali moj favorit i dalje mirna[sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Prvi glas Srbije (20.1.2013 23:00:50)

sad ce biti gusto[sm=smiley1.gif]

ali Mirna[sm=bravo.gif]

MarijaBg -> RE: Prvi glas Srbije (20.1.2013 23:16:43)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Prvi glas Srbije (20.1.2013 23:17:24)

TOOOOOOOOOOOOOOO[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vredelo je navijati za Saru[sm=smiley36.gif]

MarijaBg -> RE: Prvi glas Srbije (20.1.2013 23:20:06)

Vlado kralj, komentar bas po mom ukusu: fale samo Zoki i Saska [sm=smiley20.gif]

17 joka -> RE: Prvi glas Srbije (20.1.2013 23:27:05)

Ja jos nisam prebolela njegovo ispadanje iz takmicenje!

17 joka -> RE: Prvi glas Srbije (20.1.2013 23:38:27)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Fenomenalno jako sam srecna[sm=bravo.gif]

MarijaBg -> RE: Prvi glas Srbije (20.1.2013 23:40:17)

Me happy [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Prvi glas Srbije (20.1.2013 23:41:42)

Me to[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pocahontas -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 0:24:31)

ja sam toliko navijala da se sad osecam kao da sam ja pobedila!! svaka joj cast!

jovicaa -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 1:02:54)

IZVORNA PORUKA: MarijaBg

Vlado kralj, komentar bas po mom ukusu: fale samo Zoki i Saska [sm=smiley20.gif]

da slazem se...

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 8:20:02)

Meni se nije svidelo to sto je promenjena odluka o odlucivanju pobednika pred samo finale. To je trebalo da promene za iducu sezonu, a ne emisiju pred finale. Ako je prosle godine glasala publika, i ove godine ustanovljeno to pravilo, ne razumem odakle nekome drskost da to menja.
Sve tri su bile fantasticne, ali Sara je sinoc bila genijalna. O tu devojku ce se menadzeri otimati.
Pesma koja je mene oduvala je Nevenino izvodjenje Lane del Rej. Mada, meni se ona scena sa andjelima uopste nije dopadala. Ali za pesmu[sm=bravo.gif] I ja sam znala da ce Mirna pobediti onog momenta kada oni ovo Nevenino izvodjenje prihvatise sa mlakim facama, a sve je bilo , samo mlako ne. I nije mi se dopalo Mirninino izvodjenje Tine Tarner i to ne akcenatski (jer je u ovoj emisiji sto se toga tice bila odlicna). Mislim da Tinu niko sem Saske u ovom finalu ne bi znao otpevati kako treba.
No dobro, cestitke i na 100000 evra[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 9:01:35)

Hvala bogu da ziri glasa...pa je prava pobedila [sm=bravo.gif] Mirna svaka cast!

Saska je nepravedno izbacena..od strane publike..inace je trebala biti u toj trojci!

isidora88 -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 9:19:16)

Nisam pratila celu emisiju,pa ako neko moze da kaze koja je poenta sms glasanja ako je ziri odlucivao.i da napomenem ja nisam glasala[sm=smiley36.gif]

tanjica85 -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 9:30:32)

i meni je Saška nepravedno izbačena. Sara mi je super za scenu i njen nastup mi je uvek zanimljiv, ali pevanje i nije baš. nevena je slatka, ali nije harizmatična. Mirna ima glasčinu.

boba 11 -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 9:30:34)

I prosle godine je publika glasala sve do finala.Na kraju je ziri odlucio izmedju dvoje kao i ove godine ,nista nije menjano.Gledala sam ih i proslu sezonu[sm=smiley1.gif]
BTW bravo za izbor-jako sam se radovala kad je draga Sarita ispala,a Aleksandra bila ljuta na glasace[sm=hudicek.gif]

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 9:41:51)

IZVORNA PORUKA: boba 11

I prosle godine je publika glasala sve do finala.Na kraju je ziri odlucio izmedju dvoje kao i ove godine ,nista nije menjano.Gledala sam ih i proslu sezonu[sm=smiley1.gif]
BTW bravo za izbor-jako sam se radovala kad je draga Sarita ispala,a Aleksandra bila ljuta na glasace[sm=hudicek.gif]

Ovo uopste nije tacno! Ti nisi dobro videla. Pogledaj ponovo snimak od prosle godine, ako mi ne verujes na rec.Publika je prosle godine izglasala Davora. Ziri nije imao apsolutno nikakve veze sa tim, jer da je imao, pobedio bi Igor. Takodje, da je publika glasala ove godine, skoro sam pa sigurna da bi pobedila Nevena. Ko je pobedio, pobedio je, nebitno, ali meni nije jasno kako je moguce da neko pred kraj sezone menja pravila? To mu dodje isto kao kad bi u oktobarskom ispitnom roku neko resio da ti treba jos jedan dodatni ispit za uslov[sm=smiley36.gif] Bezveze.
Ja se nisam radovala kad je Sara ispala, jer ona ima ono sto pleni, a sto Mirni podosta fali, a o Neveni da ne pricam. Sara je jedina uz koju se nikada ne zeva. No dobro, to je moje misljenje.

tanjica85 -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 10:07:18)

Slažem se za Saru, ali ne može se baš pohvaliti vokalnim sposobnostima. svi sad treba pametno da iskoriste šansu koja im se pruža, sad je njihovih 5 min.
što se tiče Sare, ja bih jedino za njen koncert platila kartu jer je VULKAN na sceni, ostale su mi njanjave kao Jelena Tomašević i sl. mada imaju dobar glas. sve u svemu, nadam se da će ta deca zaista nešto i dobiti i iskoristiti, samo da ne bude kao sa Davorom...
Gde je on i šta radi? nastupa po BG klubovima pevajući cigu ligu ligu li.... gde mu je album, za godinu dana dali su mu samo jednu pesmu, bez promocije, bez ičega.... bezobrazluk

Anck Su Nmaun -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 10:16:38)

Daa glasanje je prsle god bilo drugacije, publika je birala pobednika,srecom pa ove godine nije bilo tako inace bi Nevena pobedila

mtajcica83 -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 14:37:59)

Mirni svaka cast, od njih tri finalistkinje sinoc je bila stvarno najbolja...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 16:25:18)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Daa glasanje je prsle god bilo drugacije, publika je birala pobednika,srecom pa ove godine nije bilo tako inace bi Nevena pobedila

Ne srecom, nego nesrecom po ovu nasu jadnu zemlju i njen sistem. Zar je bitnije sta kazu tri coveka od citave nacije? Meni nije.
Ja sam zato da se raja treba ispostovati. Raja je jednom bacila Mirnu u duel, naredna tri puta je glat prosla. Nema tu tate, mame i potplacivanja. Ili im se svidjas ili ne. Za mene je samo siroka narodna masa merodavna i pokazalo se da nikada nije pogresila (pa cak ni kad je Boris bio u pitanju, a i Sanja, jer su oni zaista talentovani, samo se to dugo krilo u njima).
Ovo sto su uradili je sramota. A znate li zasto je Zoki ispao u duelu? Zato sto je vec bio skovan plan o ucescu Nevene, Mirne i Sare kao sexy tria na Beosongu, naravno sa kompozitorom Vladom i tekstopiscem Maretom. I sad mozete da pogadjate ko ce pobediti na tom Beosongu u najavi[sm=smiley36.gif] Nije nas najdrazi ziri lud....ali bezobrazan jeste.

vikiveki -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 16:51:01)

[sm=bravo.gif] za Mirnu

mamamikka -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 16:55:44)

ko gubi, taj ima pravo da se ljuti... po meni sasvim zaslužena pobeda, sve tri su bile super na svoj način, a verovatno da nije izbačena od strane publike pobedila bi Sara, ovako je Mirna i baš me raduje!

branki* -> RE: Prvi glas Srbije (21.1.2013 17:00:46)

eto,meni nevena bila najsimpaticnija[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 26 [27] 28   Sledeća stranica >   >>