RE: Prvi glas Srbije (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

jovicaa -> RE: Prvi glas Srbije (5.1.2013 23:11:02)

nevena je previse prazna za moj ukus, dzaba joj dobar glas kada nema ni h od harizme.
sanja je zrela za ispadanje.. ne dopada mi se.
decko iz zitista je simpa, ali ne i dovoljno dobar, mislim da je i njemu vreme za ispadanje.
mirna ubedljivo najbolja!
sara ima sjajan scenski nastup, ali mirna ipak bolje peva, tako da mi je ona favorit.
a zoki je ok.

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (5.1.2013 23:19:46)

Sanja je odlicno otpevala Vitni. Ja sam bas uzivala. Dakle, veceras pumpadzija napolje. Ne bi bilo fer da bude drukcije.

MarijaBg -> RE: Prvi glas Srbije (5.1.2013 23:20:00)

Mirna je odvalila veceras, Zoki odlican, samo me nervira pumpadzija, postaje neprijatno slusati ga...

Dani.kv -> RE: Prvi glas Srbije (5.1.2013 23:56:31)

E super. Sanja u duelu i nadam se da je to to za veceras

dunja RR -> RE: Prvi glas Srbije (5.1.2013 23:58:08)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Sanja je odlicno otpevala Vitni. Ja sam bas uzivala. Dakle, veceras pumpadzija napolje. Ne bi bilo fer da bude drukcije.

Život često nije fer, kao i večeras za Sanju ili Zokija .. Boki ima žešće sreće

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 0:04:50)

Ocigledno[sm=smiley13.gif]

Dani.kv -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 0:10:59)

Bravo[sm=zmeden.gif]

vikiveki -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 0:25:01)

E ovo stvarno nije fer da iz jednog u drugi lajv ispadaju dobri pevači a Boris prolazi[sm=zmeden.gif] Još će na kraju on biti prvi glas Srbije[sm=smiley21.gif] pored svih ovih devojaka i momaka koji realno pevaju mnogo bolje od njega[sm=zmeden.gif] A Zoki je večeras super otpevao pesmu Kerbera[sm=bravo.gif]

vojvodjanka87 -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 0:37:15)

Ne pratim ali cula sam tog malog Zokija kako peva ,po meni je on za rupu,ko je Boris ne znam mozda je i on.Mislim da ima dobar glas ali nema sluha.

mati -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 0:49:20)

Ko je ispao, tj propao? Uvek promenim kanal pred kraj.

Jeca.V -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 0:53:45)

Sanja[sm=smiley1.gif]

boba 11 -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 9:46:42)

Predugo im brate traje emisija treba posle prvog kruga odmah na glasanje,uvek zaspim pre izbacivanja[sm=smiley9.gif]

pocahontas -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 17:14:20)

mene uopste ne bi iznenadilo da Boris pobedi, ali uopste. pa u operaciji trijumf je pobedio onaj Adnan i pored toliko boljih od njega, a proslu godinu u pgs ne vredi ni komentarisati. meni su i dalje Mirna i Nevena najbolje, cak mi je Mirna i bolja. Sari ova epizoda sa plakanjem uopste nije trebala, mene je bas razocarala.
a Andrija..trebalo bi uvesti poseban br. na koji se glasa da on ispadne.

lilihip -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 17:26:06)

Jel se nekom čini da Sara konstantno peva kroz nos? Mene to malo počelo da nervira, inače je gotivim ..

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 18:08:20)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Sari ova epizoda sa plakanjem uopste nije trebala, mene je bas razocarala.

Mene nije. ja sam se odusevila. Ispala je covek koji ne krije emocije, za razliku od svih ostalih tamo (pogotovo Mirne, koja je pocela da me nervira sa nekom laznim idopoklonstvom prema pohvalama). Sara je borac, sa uspesima i padovima i ja joj odajem pocast na borbenosti. Ume da bude i slabic, i to je bas cool, ali sam sigurna da se zna i pridici jako dobro.

boba 11 -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 19:35:20)

Meni ne odgovara Saritino pevanje tj glas ,jednostavno mi ne prija nekako je cudan i drugaciji,ali valda je bas to ono sto se trazi.Najvise mi se svidja Nevena pa Zoja pa Mirna.Mada zoran ima svoje kikseve ekstra mu stoji rokerski fazon a i mlad je pa je bas sladak tako neiskusan[sm=jezicek.gif]

mamamikka -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 19:41:53)

Mene nije. ja sam se odusevila. Ispala je covek koji ne krije emocije, za razliku od svih ostalih tamo (pogotovo Mirne, koja je pocela da me nervira sa nekom laznim idopoklonstvom prema pohvalama). Sara je borac, sa uspesima i padovima i ja joj odajem pocast na borbenosti.

joj molim te objasni mi šta ti znači ono što si napisala u vezi Mirne? Idolopoklonsvo? Ma kome to pohvale ne prijaju? Meni eto baš Sara deluje izveštačeno.
I ne liči mi na borca nego, šta ja znam, na neku razmaženu devojčicu koja ne plače od tuge nego od besa što nije sve ispalo kako je htela. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Dani.kv -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 19:54:35)

Svi su oni ulaskom u top pet napravili uspeh. I svi su pobednici... S druge strane normalno je da ja glasam za Nevenu a neko iz Subotice za Mirnu

Olga75 -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 20:04:40)

evo ja : Mirna , Mirna , Mirna [sm=smiley36.gif]
mislim dobri su svi , mladi , talentovani , lepi pa ko pobedi
a Mirna je lepo vaspitano dete pa deluje snishodljivo

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 20:25:48)

IZVORNA PORUKA: mamamikka

Mene nije. ja sam se odusevila. Ispala je covek koji ne krije emocije, za razliku od svih ostalih tamo (pogotovo Mirne, koja je pocela da me nervira sa nekom laznim idopoklonstvom prema pohvalama). Sara je borac, sa uspesima i padovima i ja joj odajem pocast na borbenosti.

joj molim te objasni mi šta ti znači ono što si napisala u vezi Mirne? Idolopoklonsvo? Ma kome to pohvale ne prijaju? Meni eto baš Sara deluje izveštačeno.
I ne liči mi na borca nego, šta ja znam, na neku razmaženu devojčicu koja ne plače od tuge nego od besa što nije sve ispalo kako je htela. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Pa sta sad ja tebi treba da kazem? Da ti objasnim kako mi Mirna deluje izvestaceno ili da ti objasnim kako Mirna ne deluje uzvestaceno? Ti zelis da cujes ovo drugo, ali ja to ne mogu da prevalim preko usta jer mi Mirna mirise na snishodljivu devojcicu, a ja takve ne volEm. I smeta mi nacin na koji akcentuje slogove i smeta mi sto je njeno pevanje uvek tiho. Kad ona peva ja moram za 6-7 sekvenci da pojacam TV. Trenutno su mi svi sem pumpadzije bolji od nje i iskreniji na sceni od nje. To je moje misljenje, tvoje si vac napisala i ja ga postujem.

Olga75 -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 20:29:39)

pa mi suboticani tako grozno , vestacki , snishodljivo ,kakano , kako vec pricamo [sm=smiley1.gif]
jednostavno tako pricamo i akcentujemo
a to sto je njena mama isla u skolu sa mojim muzem vec dovoljno govori [sm=jezicek.gif]

Dani.kv -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 20:33:10)

I tako. Na kraju pobedice pumpadzija jer narod voli opustene likove a i cuveno srpsko zainat. Ovog puta ziriju

Dani.kv -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 20:36:43)

A sta to govori?[sm=jezicek.gif]

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 20:37:30)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa mi suboticani tako grozno , vestacki , snishodljivo ,kakano , kako vec pricamo [sm=smiley1.gif]
jednostavno tako pricamo i akcentujemo

Izvini Olga, ali ne znam cemu ova regionalna ubadanja. I da je iz prizrensko-timockog regiona morala bi da se potrudi malo, a ako nisi znala suboticki region spada u knjizevno-standardni dijalekat. I niko ovde nije spomenuo suboticki izgovor, vec izgovor pojedinca, te ne znam zasto se uvek nalazis prozvana u nekom regionalnom kontekstu. Devojka ne zna da akcentuje, a meni je potpuno svejedno da li je iz Subotice ili Beograda ili Nisa.
I ne svrstavaj sve Suboticane u taj kos, posto, prosto poznajem ljude koji veoma lepo pricaju, a jos nisu u sferi javnosti, gde bi posebno trebalo da povedu racuna. Mene licno zabole uvo sto je Mirna iz Subotice. To me apsolutno ne zanima. U razlicitim emisijama sam glasala za razlicite ljude, prosto ko se kako pokaze. Moj izbor nije uvek bila Sara ili Nevena ili sta vec. Mene ne zanima odakle je ko. Ne zanima me ni u privatnom zivotu, a kamoli ovako.
Kad ti zapevas u Prvom glasu Srbije i lose akcentujes reci i za tebe cu isto reci. [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Prvi glas Srbije (6.1.2013 20:37:38)

a sta sta govori ? da smo mi fini , mirni ljudi onako bas finiii [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>