RE: Prvi glas Srbije (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

pocahontas -> RE: Prvi glas Srbije (1.12.2012 23:40:23)

i do kraja da li biraju pesme ili im oni odredjuju?
i dalje nevena, mirna, sara i sneza kidaju!

jovicaa -> RE: Prvi glas Srbije (1.12.2012 23:41:18)

da i sneza mi je bila super veceras,
i mene jako zanima, a uopste ne razumem da li sami biraju pesme?

pocahontas -> RE: Prvi glas Srbije (1.12.2012 23:42:38)

sasku sam zaboravila :)
a andrija me i dalje strasno nervira, izvinjavam se njegovim fanovima :D

jovicaa -> RE: Prvi glas Srbije (1.12.2012 23:43:15)

a andrija me i dalje strasno nervira, izvinjavam se njegovim fanovima :D

[sm=smiley36.gif]

bratzz -> RE: Prvi glas Srbije (1.12.2012 23:46:04)

Moj favorit je Zoran, mozda nije najbolji ali je pomom ukusu [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Prvi glas Srbije (1.12.2012 23:48:55)

Danas najbolje Nevena i Saška!
Najgori Sara (kakav promašaj pesma), Sanja i taj Nikola... Uopšte mi nije jasno šta on tu traži, glas mu je totalno ispran, ni dubine ni visine...[sm=zmeden.gif]
I ogromna zamerka za izbor Mirnine pesme, kao subotičanka moram da se ozbiljno uvredim što je Zvonko dodeljen momku iz Žitišta, a ne jednoj subotičanki.... Kakve veze Brena, čardaš i Pešta imaju sa našim gradom?![sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Prvi glas Srbije (1.12.2012 23:50:36)

ja sam nekako mislila da ce pevati Fly Robin fly , Levay je Suboticanin pa eto malo da se falimo [sm=smiley36.gif]
aj eto , bilo je na kraju hojraaaa [sm=smiley36.gif]

pocahontas -> RE: Prvi glas Srbije (1.12.2012 23:56:53)

IZVORNA PORUKA: n i n a
i taj Nikola... Uopšte mi nije jasno šta on tu traži, glas mu je totalno ispran, ni dubine ni visine...

e bas! ni meni se ne dopada...
i rece sad vlada, dobijaju pesme, ne biraju sami.

mamamikka -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 0:03:41)

I meni je Mirna favorit, i nekako me izbor pesme šokirao. Mada, tu pesmu volim. Pa ako ništa drugo i Mobi dik je iz subotice, ne? Ali dobro, bitno da je prošla[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 0:07:25)

Ajoj, Mobi Dick [sm=smiley36.gif] trebala je da peva Kralja kokaina [sm=jezicek.gif]

Savršen duel-ja bi ih oboje u rupu [sm=smiley36.gif] Ali ako ću da biram neka ode Nikola.... Ma neće izbaciti crnogorku, ko će im onda glasati iz CG?[sm=jezicek.gif]

....well I guess I was wrong....[sm=smiley1.gif]

Dani.kv -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 0:12:19)

I opet ce ovu da proguraju

mamamikka -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 0:13:28)

da-janoš, janoš je ozbiljnija poezija od npr "dužna si mi ostala" ili pesmice "hotelska soba". npr. Svašta, al dobro, o ukusima se ne raspravlja.

dunja RR -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 0:20:01)

Evo ja stigoh iz grada. Meni je Nikola slaaadak:), pogotovo sa ovim kapidžikom :)

A volem ovu pesmu od Angela Dimova i tražim je u kafanama [sm=smiley36.gif], baš me iznenadi, drago mi je da je ostao.

mamamikka -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 0:20:17)

ode Jovana...

Anoniman -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 0:23:21)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Meni je Nikola slaaadak:), pogotovo sa ovim kapidžikom :)

Ma harizmatičan je nema šta, ali brate mili nema pojma sa pevanjem [sm=smiley1.gif] Ostao je zbog brojnog stanja-da ne izbace baš sve muške [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 0:31:58)

Meni je žao što je Jovana ispala...uvek je bila puna pozitivne energije ali večeras nije ličila na sebe[sm=smiley13.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 8:58:54)

Ja zaspala pred kraj, nisam gledala zadnje troje i to bas Mirnu, a ona mi je favorit!
Saska kao i uvek ekstra!!!

Nevena me malo nervira jer preteruje sa njenim Vibratom (sto bi rekli) na svaku rec ga stavlja ...nesvidja mi se to!

A Jovana napokon izasla! Simpa je al nije joj mesto tu!

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 10:18:45)

IZVORNA PORUKA: mamamikka

ode Jovana...

Bilo je i vreme (izvinjavam se na iskrenosti, ali ja moram u par navrata da zapusim usi kad ona peva).

jovicaa -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 11:08:57)

nikola se bas super pokazao u ovoj zadnjoj emisiji, pokazao je da moze dobro i da peva i bas mi je drago zbog toga, posto mi je ovako skroz gotivan.
ali u poredjenju sa mirninim glasom, niko mi nije ni blizu.. mozda nevena, ali ona mi nekako zraci negativno...
mada i onaj operas ima strava glas, samo sto vecito bira pesme koje mu ne leze...

Snelle -> RE: Prvi glas Srbije (2.12.2012 21:02:48)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

ali u poredjenju sa mirninim glasom, niko mi nije ni blizu.. mozda nevena, ali ona mi nekako zraci negativno...

Meni ne zrači negativno, nego ima nekako tužnu facu, kao da je doživela ko zna kakvu nesreću u životu. A možda i jeste s obzirom da je sa Kosmeta, možda su joj ubili nekog bliskog, doživela traume, stresove....treba to imati u vidu.

MarijaBg -> RE: Prvi glas Srbije (3.12.2012 9:26:14)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

[sm=smiley20.gif]

Sad sam pogledala izvodjenja iz prosle emisije [sm=smiley1.gif]
Top 3 po meni:
Mirna
Saska
Nevena
Top 3 za ispadanje:
Sanja
Planka
Snezana (mada je i Boris los, ali simpa)

Definitivno Mirna favorit, sjajna je... Bas bih volela da Neveni daju neku ovako glupu pesmu kao sto je Mirna dobila sad, od pocetka dobija pesme koje joj leze i to nije fer!

tanjica85 -> RE: Prvi glas Srbije (3.12.2012 14:29:36)

Po prvi put sam gledala PG ove sezone. meni je Nevena mnogo simpa.

MarijaBg -> RE: Prvi glas Srbije (8.12.2012 21:28:16)

Saska je oduvala [sm=bravo.gif] i rasplakala me (a mene tesko rasplakati [sm=jezicek.gif] )

adulence -> RE: Prvi glas Srbije (8.12.2012 21:34:02)

uhhhhh i ja se rasplakala,a kako stvari stoje bice jos suza kakve pesmice biraju...

MarijaBg -> RE: Prvi glas Srbije (8.12.2012 21:38:01)

Mogu da se kladim da je Boris izmislio svoju pricu, ali je definitivno totalni kralj [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>