RE: Prvi glas Srbije (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

boba 11 -> RE: Prvi glas Srbije (14.10.2012 23:01:58)

IZVORNA PORUKA: boba 11

Ja sam to isto mislila u prosloj sezoni ali kad vidim kakvi se likovi prijave ,stvarno treba to slusati.A ima i onih tremarosa kojima nije bas lepo sto se smeju ili duvaju dusek...

Razumem sta kazes ali kazem opet ima likova kojima se moras smejati a ima i nepravde sa njihove strane i bezrazloznog podsmeha

Anck Su Nmaun -> RE: Prvi glas Srbije (15.10.2012 14:24:41)

Da, slazem se da je Aleksandra stvarno gruba iako je stvarno talentovana to stoji ali,i Lena je pa je bila blaga bas, ali valjda takav karakter sta ces.A i razumem ih nekad s tim podsmehom, pa kakvih pacijenata ima, ona jedna cura ih je Ubedjivala da zna da peva i da su Oni pogresili...dobro ih nije isprebijala..mislim, bisera koliko volis, treba imati zivaca za razne pacijente...
A tek onaj sto joj se udvarao sad.... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kaze mislim da bih se smirio valjda kad bih je smuvao, i ...pecena je [sm=smiley8.gif] sto rece mm sto posto je neki serijski ubica hahahhahah!

Anoniman -> RE: Prvi glas Srbije (15.10.2012 14:44:40)

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Radovićka treba na neku psihoterapiju. Žena kad te pogleda dođe ti da se sam uguraš u onu rupu, bez da čekaš da se otvori. Ima neki psiho pogled, tako nagla promena posle mile i nežne Lene je baš okrutna od ljudi sa Prve tv.

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

jovicaa -> RE: Prvi glas Srbije (15.10.2012 15:55:43)

sto bas je cool, ne mogu svi da jedu dugu i kake roza *ovna[sm=smiley36.gif]

Snelle -> RE: Prvi glas Srbije (7.11.2012 20:06:05)

Nisam stigla da gledam poslednju epizodu kada se emitovala na TV-u pa sam pregledavala na YT. Hoće li neko ko je bolji sluhista od mene da mi objasni po čemu je glas Ivane Bojanović toliko fascinantan i dobar da prolazi dalje [sm=zmeden.gif]
Žiri me je razočarao time kakve su glasove izbacili.

boba 11 -> RE: Prvi glas Srbije (7.11.2012 20:19:03)

Ja se razocarala sto su izbacili molera iz djurdjeva momak skida alena i ne secam se one druge pesme[sm=zmeden.gif]

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (7.11.2012 21:12:21)

Meni je nasladja cura ona iz prve ili druge emisije sto studira japanski. Prelepa je, divno peva, bas je prava osoba za estradnu licnost[sm=bravo.gif]

boba 11 -> RE: Prvi glas Srbije (7.11.2012 23:43:00)

koniciva
[img]http://s15.rimg.info/03d89bf06a68b41b8521d22de5448d90.gif[/img]

lanajelena -> RE: Prvi glas Srbije (8.11.2012 7:43:56)

IZVORNA PORUKA: Snelle

Nisam stigla da gledam poslednju epizodu kada se emitovala na TV-u pa sam pregledavala na YT. Hoće li neko ko je bolji sluhista od mene da mi objasni po čemu je glas Ivane Bojanović toliko fascinantan i dobar da prolazi dalje [sm=zmeden.gif]
Žiri me je razočarao time kakve su glasove izbacili.

Isto sam pomislila,zao mi je sto je ispao Uros[sm=smiley13.gif],sin od moje stranke

Anck Su Nmaun -> RE: Prvi glas Srbije (8.11.2012 7:46:34)

I po meni je par dobrih izbaceno, ali razumem i zasto. Oni traze glas za sve, tj, svaku vrstu muzike i teze i lakse, za sve tonalitete. A ne lezi svakome sve, a oni traze nesto naj pribliznije.(kakav izraz)
Tako da oni kad sami biraju pesme naravno da ce izabrati nesto sto im lezi. A kad su dobili da se usklade u grupi [sm=zmeden.gif] puno njih je kiksnulo...a to ne sme da se desi!

Mene je odusevila cura sto je pevala Stop -Sam Brown sad u nedelju...rasturila jeeeee

vikiveki -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 9:09:44)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Meni je nasladja cura ona iz prve ili druge emisije sto studira japanski. Prelepa je, divno peva, bas je prava osoba za estradnu licnost[sm=bravo.gif]

I meni je baš zanimljiva i prelepo peva [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 12:02:35)

Jel može neko da mi kaže, kojim danima ide Prvi glas? Jedno vreme je išao samo subotom, a onda sam u nedelju slučajno uhvatila to po grupama. 

Anck Su Nmaun -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 12:05:33)

Subotom i nedeljom u 21h

Anoniman -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 12:07:48)

Falaaaaaaa

Anck Su Nmaun -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 12:10:41)

[sm=smiley20.gif]

viking -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 12:14:10)

A zašto vi to gledate? Ne pitam snishodljivo, nego me stvarno ineteresuje, pošto su mi takve emisije potpuno neprivlačne...

bratzz -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 12:44:48)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Meni se svidja njena frizura ocu tako da se osisam

Snelle -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 12:54:03)

IZVORNA PORUKA: viking RR

A zašto vi to gledate? Ne pitam snishodljivo, nego me stvarno ineteresuje, pošto su mi takve emisije potpuno neprivlačne...

Ja gledam zato što uživam da čujem odličan glas [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 12:55:23)

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja gledam zato što uživam da čujem odličan glas [sm=smiley1.gif]

Ja nemam pojma zašto me privlači.

Nekada se nasmejem, nekada se oduševim kako neko peva, a uglavnom uživam u Vladu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

boba 11 -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 14:38:12)

ima stvarno dobrih pevaca koji prouzrokuju da se najezim kako pevaju,a ima i ona opcija-smejem se nekim ludacima,to ti je kao spanska serija iliti sapunica neko obozava a neko se grozi.[sm=smiley1.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Prvi glas Srbije (9.11.2012 14:48:48)

Volim da pogledam jer bas volim da cujem mlade ljude kako dobro pevaju, al za razliku od Granda ovde se moze cuti svasta dobro!

nata11 -> RE: Prvi glas Srbije (12.11.2012 12:03:00)

Kakav glas ima ova cura iz Mladenovca, odusevila me je !

Verolina -> RE: Prvi glas Srbije (12.11.2012 13:29:50)

Volim da svojim gledanjem podrziom nekoga ko nema ujaka iz blata da mu plati CD, a ima glas kome bi mnogi pozavideli i zeli da se formira kao umetnik i naravno od toga zaradjuje. Drugi razlog je sto obozavam da slusam sarolikost kvaliteta, neafirmisanih kvaliteta, jer oni su mi zanimljivi. Za Selin Dion svi znamo kako peva, ali lepo je cuti nesto novo.
Inace, ja sam danas gledala reprizu od juce, jer nisam bas ni svaku epizodu pratila. Ona devojka Nevena, je toliko jaka, a toliko tuzna. Mene srce zaboli kad je vidim. Podseca me na neku filmsku prikazu, prelepa, a umire. Otprilike bih je tako okarakterisala. Ima ih mnooooooogo kvalitetnih. Bice super slusati ih.

sanji -> RE: Prvi glas Srbije (12.11.2012 21:25:04)

I meni se sviđa ideja. Bilo bi divno da pored svih silnih šund folk pevača bar neko dobije šansu u nekoj drugoj branši. Pevaju fenomenalno, i pevaju sve po čemu se vidi da su jako talentovani. Doduše, i dalje ide godišnje na 100 folk pevača jedan anti-folk, ali bolje išta nego ništa! [sm=zmeden.gif]

pepeljuga -> RE: Prvi glas Srbije (12.11.2012 23:33:45)

Nekada se nasmejem, nekada se oduševim kako neko peva, a uglavnom uživam u Vladu. user posted image user posted image

isto [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>