|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvi glas Srbije
14.10.2012 23:01:58   
boba 11

IZVORNA PORUKA: boba 11

Ja sam to isto mislila u prosloj sezoni ali kad vidim kakvi se likovi prijave ,stvarno treba to slusati.A ima i onih tremarosa kojima nije bas lepo sto se smeju ili duvaju dusek...

Razumem sta kazes ali kazem opet ima likova kojima se moras smejati a ima i nepravde sa njihove strane i bezrazloznog podsmeha

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 251
15.10.2012 14:24:41   
Anck Su Nmaun
Da, slazem se da je Aleksandra stvarno gruba iako je stvarno talentovana to stoji ali,i Lena je pa je bila blaga bas, ali valjda takav karakter sta ces.A i razumem ih nekad s tim podsmehom, pa kakvih pacijenata ima, ona jedna cura ih je Ubedjivala da zna da peva i da su Oni pogresili...dobro ih nije isprebijala..mislim, bisera koliko volis, treba imati zivaca za razne pacijente...
A tek onaj sto joj se udvarao sad.... user posted image user posted image kaze mislim da bih se smirio valjda kad bih je smuvao, i ...pecena je user posted image sto rece mm sto posto je neki serijski ubica hahahhahah!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 252
15.10.2012 14:44:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Radovićka treba na neku psihoterapiju. Žena kad te pogleda dođe ti da se sam uguraš u onu rupu, bez da čekaš da se otvori. Ima neki psiho pogled, tako nagla promena posle mile i nežne Lene je baš okrutna od ljudi sa Prve tv.

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 253
15.10.2012 15:55:43   
jovicaa
sto bas je cool, ne mogu svi da jedu dugu i kake roza *ovnauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 254
7.11.2012 20:06:05   
Snelle
Nisam stigla da gledam poslednju epizodu kada se emitovala na TV-u pa sam pregledavala na YT. Hoće li neko ko je bolji sluhista od mene da mi objasni po čemu je glas Ivane Bojanović toliko fascinantan i dobar da prolazi dalje user posted image
Žiri me je razočarao time kakve su glasove izbacili.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 255
7.11.2012 20:19:03   
boba 11
Ja se razocarala sto su izbacili molera iz djurdjeva momak skida alena i ne secam se one druge pesmeuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 256
7.11.2012 21:12:21   
Verolina
Meni je nasladja cura ona iz prve ili druge emisije sto studira japanski. Prelepa je, divno peva, bas je prava osoba za estradnu licnostuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 257
7.11.2012 23:43:00   
boba 11
koniciva
user posted image

< Poruku je uredio boba 11 -- 7.11.2012 23:44:30 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 258
8.11.2012 7:43:56   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Snelle

Nisam stigla da gledam poslednju epizodu kada se emitovala na TV-u pa sam pregledavala na YT. Hoće li neko ko je bolji sluhista od mene da mi objasni po čemu je glas Ivane Bojanović toliko fascinantan i dobar da prolazi dalje user posted image
Žiri me je razočarao time kakve su glasove izbacili.

Isto sam pomislila,zao mi je sto je ispao Urosuser posted image ,sin od moje stranke

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 259
8.11.2012 7:46:34   
Anck Su Nmaun
I po meni je par dobrih izbaceno, ali razumem i zasto. Oni traze glas za sve, tj, svaku vrstu muzike i teze i lakse, za sve tonalitete. A ne lezi svakome sve, a oni traze nesto naj pribliznije.(kakav izraz)
Tako da oni kad sami biraju pesme naravno da ce izabrati nesto sto im lezi. A kad su dobili da se usklade u grupi user posted image puno njih je kiksnulo...a to ne sme da se desi!

Mene je odusevila cura sto je pevala Stop -Sam Brown sad u nedelju...rasturila jeeeee

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 260
9.11.2012 9:09:44   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Verolina

Meni je nasladja cura ona iz prve ili druge emisije sto studira japanski. Prelepa je, divno peva, bas je prava osoba za estradnu licnostuser posted image

I meni je baš zanimljiva i prelepo peva user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 261
9.11.2012 12:02:35   
Anoniman
Jel može neko da mi kaže, kojim danima ide Prvi glas? Jedno vreme je išao samo subotom, a onda sam u nedelju slučajno uhvatila to po grupama. 

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 262
9.11.2012 12:05:33   
Anck Su Nmaun
Subotom i nedeljom u 21h

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 263
9.11.2012 12:07:48   
Anoniman
Falaaaaaaa

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 264
9.11.2012 12:10:41   
Anck Su Nmaun
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 265
9.11.2012 12:14:10   
viking
A zašto vi to gledate? Ne pitam snishodljivo, nego me stvarno ineteresuje, pošto su mi takve emisije potpuno neprivlačne...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 266
9.11.2012 12:44:48   
bratzz

IZVORNA PORUKA: Verolina

Meni se svidja njena frizura ocu tako da se osisam

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 267
9.11.2012 12:54:03   
Snelle

IZVORNA PORUKA: viking RR

A zašto vi to gledate? Ne pitam snishodljivo, nego me stvarno ineteresuje, pošto su mi takve emisije potpuno neprivlačne...

Ja gledam zato što uživam da čujem odličan glas user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 268
9.11.2012 12:55:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Snelle

Ja gledam zato što uživam da čujem odličan glas user posted image

Ja nemam pojma zašto me privlači.

Nekada se nasmejem, nekada se oduševim kako neko peva, a uglavnom uživam u Vladu. user posted image user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 269
9.11.2012 14:38:12   
boba 11
ima stvarno dobrih pevaca koji prouzrokuju da se najezim kako pevaju,a ima i ona opcija-smejem se nekim ludacima,to ti je kao spanska serija iliti sapunica neko obozava a neko se grozi.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 270
9.11.2012 14:48:48   
Anck Su Nmaun
Volim da pogledam jer bas volim da cujem mlade ljude kako dobro pevaju, al za razliku od Granda ovde se moze cuti svasta dobro!

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 271
12.11.2012 12:03:00   
nata11
Kakav glas ima ova cura iz Mladenovca, odusevila me je !

Direktna veza do poruke: 272
12.11.2012 13:29:50   
Verolina

Volim da svojim gledanjem podrziom nekoga ko nema ujaka iz blata da mu plati CD, a ima glas kome bi mnogi pozavideli i zeli da se formira kao umetnik i naravno od toga zaradjuje. Drugi razlog je sto obozavam da slusam sarolikost kvaliteta, neafirmisanih kvaliteta, jer oni su mi zanimljivi. Za Selin Dion svi znamo kako peva, ali lepo je cuti nesto novo.
Inace, ja sam danas gledala reprizu od juce, jer nisam bas ni svaku epizodu pratila. Ona devojka Nevena, je toliko jaka, a toliko tuzna. Mene srce zaboli kad je vidim. Podseca me na neku filmsku prikazu, prelepa, a umire. Otprilike bih je tako okarakterisala. Ima ih mnooooooogo kvalitetnih. Bice super slusati ih.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 273
12.11.2012 21:25:04   
sanji
I meni se sviđa ideja. Bilo bi divno da pored svih silnih šund folk pevača bar neko dobije šansu u nekoj drugoj branši. Pevaju fenomenalno, i pevaju sve po čemu se vidi da su jako talentovani. Doduše, i dalje ide godišnje na 100 folk pevača jedan anti-folk, ali bolje išta nego ništa! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 274
12.11.2012 23:33:45   
pepeljuga
Nekada se nasmejem, nekada se oduševim kako neko peva, a uglavnom uživam u Vladu. user posted image user posted image

isto user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

DOJENJE

U prvih mesec-dva sam:

dojila bebu na njen zahtev (81%)

uobročila bebu, dojila na 3 sata, a između se snalazila kako znam (19%)

Ukupan broj glasova: 202

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here