Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 10:19:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa to zato što i JA volim Rejmonda, a ne mogu da dočekam da ga emituju Uvek zaspem
|
|
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 10:21:24
|
|
|
|
jovicaa
|
oni imaju neke svoje parametre i prema njima to odredjuju, ko zna kakve, pa nama ponekad deluje nelogicno. ionako je to ogranicenje godina glupost, ja sam sa 12 godina vec uveliko gledala SVE sto je bilo dostupno na tvu.
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 10:24:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Možda je strašno da devojčice sa 12 godina skontaju kakva svekrva može da ih snađe u životu
|
|
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 10:24:45
|
|
|
|
Leki 77
|
IZVORNA PORUKA: verolino Zene moje, ja sam mozda i suvise zahtevna, ali nije dovoljno samo ga procitati. Videla sam kako profesori njegovu obradu otaljavaju i ne zelim nikoga od vas da uvredim, ali retko ko zna sustinu tog dela i sustinu njegove problematike. Ja prva nisam uvredjena i smatram da si ti suštinski u pravu, ali da to nije primenljivo u realnosti. Možda u nekom imaginarnom idealnom svetu. Malo je srednjoškolske lektire koju deca razumeju. I to je u redu. Svrha lektire je upoznavanje sa štivom. Ko se odluči tome posvetiti u životu, razumeće sve, a ko ne, kao ja npr., biće srećan što je ipak imao priliku da pročita tako nešto. Sada pričamo o književnosti, ali ja mogu dati mnogobrojne primere iz matematike i fizike. Npr. integrali. Jedan prosečan srednjoškolac ne može da razume njihovu poentu. Ipak, apsurd bi bio zbog toga ih izbaciti iz nastave. Da zaključim. Poenta srednjoškolskog obrazovanja jeste odškrinuti vrata i zainteresovati mladi um, a u zavisnosti od afiniteta, on će kasnije u životu studioznije izučavati odredjenu materiju.
|
|
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 10:24:55
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Pa to zato što i JA volim Rejmonda, a ne mogu da dočekam da ga emituju Uvek zaspem Isto! Kad porastem, bicu Mari
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 10:25:56
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 Malo je srednjoškolske lektire koju deca razumeju.. Malo je srednjoskolske lektire koju deca uopste i procitaju.
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 10:27:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Leki 77 Malo je srednjoškolske lektire koju deca razumeju.. Malo je srednjoskolske lektire koju deca uopste i procitaju. I S T I N A!!!
|
|
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 10:27:36
|
|
|
|
PoisonEve
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Možda je strašno da devojčice sa 12 godina skontaju kakva svekrva može da ih snađe u životu
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 10:28:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 Da zaključim. Poenta srednjoškolskog obrazovanja jeste odškrinuti vrata i zainteresovati mladi um, a u zavisnosti od afiniteta, on će kasnije u životu studioznije izučavati odredjenu materiju. Drugi problem je što se retko koji profesor trudi da zainteresuje. Samo odradi stvar i ćao.
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 13:16:44
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Apropo onog kruga u ćošku.... Nije mi jasno kako određuju ni termine emitovanja ni donju granicu gledalaca Primera radi: toliko pominjani "Sex i grad" prikazuje se na B92 oko 19-20h sa ograničenjem 12 godina "CSI", "Kosti" isto ograničenje, sa sve leševima, u 20h na RTL Svi vole Rejmonda-prikazuje se u 23:30h sa ograničenjem od 15 godina!!! Po čemu je ova humoristična serija "jezivija" od prethodno navedenih??? Ne razumem... Zar Rejmond, ona porodicna serija, e svasta. Ja gledam CSI i Kosti kad god imam vremena i Majami i Njujork i ziva se nekad prestravim. Al od Rejmonda nisam nijednom, majke mi
|
|
|
|
RE: Neprimereno za uzrast ispod ... godina 28.9.2011 13:21:57
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 Sada pričamo o književnosti, ali ja mogu dati mnogobrojne primere iz matematike i fizike. Npr. integrali. Jedan prosečan srednjoškolac ne može da razume njihovu poentu. Ipak, apsurd bi bio zbog toga ih izbaciti iz nastave. Meni su na faksu trebali vise integrali nego sva lektira zajedno. Njih sam kapirala bolje od bilo koje lekcije iz istorije. Ma pricajte sta hocete, nase srednjeskolsko obrazovanje je super. Verujte mi na rec, koja radim u prosveti sa decom koja su zavrsila neke druge srednje skole...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?