nenja22 -> RE: Proslava dečijeg rođendana (18.5.2012 18:20:32)
|
e da se oglasim i ja ovde...isto je dan rodjendana bio cetvrtak i kod kuce porodicno duvali svecicu na torti sto je bio kolac namenjen i slavljeniku, tj. sestric duvao, kosta gledao u cudu [sm=smiley1.gif] a u tu subotu smo u zvezdarskoj sumi organizovali za drustvo, hm, kad se preslisam bilo ljudi, a bogami i dece bas, 32 odraslih i 11 komada od bebe od 2 meseca do 5 i po godina deteta...i super bilo, od nekih pola 4 smo bili tamo, drustvo se skupljalo nekih sat i nesto, onda bila torta (ova je bila decije-odrasla, vocna veeelika, mada je malo ostalo bogami) i bas se bilo smrklo maltene skroz (oko 20h) kad se nas poslednjih par pokupilo. inace smo pored torte imali neke slane zanimacije (pitice, puzice, i tako to) i pice (uglavnom pivo, dedina rakija, malo belog vina i sokovi) ono sto nam je bilo bitno, stvarno smo se super lepo i opusteno svi proveli i mi odrasli a i deca ova veca, trceca, jer tamo ima bas velika livada, pa klackalice i ljuljaske i penjalice, a super je bilo i za nas manje poluhodajuce puzece i sl. a sve to za vrlo malo para (sto nam je na zalost, bio vrlo bitan momenat) i videcemo naravno kako ce se sve s' godinama odvijati, ali cak i bez tog finansijskog momenta, mislim da cemo uvek ici pre na neku varijantu samoorganizovanja u prirodi umesto igraonice.
|
|
|
|