Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.3.2018 10:56:50
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Sa Unom posle 6 mesci. Sa Norom posle 3 meseca. Sa Dusanom danas , skoro puna 4 meseca, povezujem to sa tim sto ga nocu ne dojim jer spava od 21i30 do 7h ujutru pa sisa.
< Poruku je uredio MasnaMasnica -- 24.3.2018 10:57:21 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.3.2018 11:12:30
|
|
|
|
Maraj
|
Masnice vazno je da decko spava nocu Tako da jos jednom bravo za spavanje
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.3.2018 12:20:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Masnice.kako bre prespava noc,svaka cast! Sigurno je zato.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.3.2018 13:19:25
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Hvala Maraj i cestitam na 🎀😙. Von as trecom je najlakse videces. E i super da sam dobila sada krecem u operaciju zvala spirala.😀😁
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.3.2018 15:36:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Odmah da ti kazem.zajebi spiralu..idi u temu,pa ces videti..puno loseg iskustva!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.3.2018 16:04:24
|
|
|
|
jess021
|
I ja da cestitam na tako super spavanju Ja sa L posle 6 nedelja, a sa M posle 7 meseci.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 24.3.2018 16:19:24
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam 6 meseci nakon cr dobila ciklus. L se svskako budio non stop da sisa ili samo da je drzi u ustima. Uglavnom , jos jednom za spavače. Neki ciklus dodje odma nakon mesec dana od porodjaja , samo nek se nocu spava
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 28.3.2018 1:06:09
|
|
|
|
marolija
|
Ne znam da li je pravo mesto za pitanje, al mozda je neko imao slicno iskustvo. Naime posle porodjaja sam krvarila skoro 2 meseca, pa je to prestalo na nedelju dana pa pocelo ponovo i trajalo jos nekoliko dana. Sestra mi je rekla da je to verovatno menstuacija, medjutim posle vise se to nije desavalo do pre mesec i po. tacnije 9 meseci posle porodjaja desilo se blago krvarenje. Zakljucila sam da je to mens., a onda se jos 2 puta desilo posle toga (3 blaga krvarenja u roku od mesec i po). Da li se desavalo jos nekome? Kazu posle trudnoce sve nenormalno je normalno, pa vise ne znam da li je to razlog da odem ginekologu?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 28.3.2018 22:53:31
|
|
|
|
vocicana
|
Marolija dobro dosla. Pitanje jeste i nije za temu, ali svakako trebas ici ginekologu, to je od hormonskog disbalansa, redice se , tako ti je organizam odreagovao na sve. Ne sekiraj se. Ako nemas nekih drugih problema, pusti bar jos mesec dva, ako se ne sredi idi ginekologu.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 30.3.2018 10:35:19
|
|
|
|
Dragce86
|
Draga, i ja mislim da treba da se javite ginekologu, ovako napamet je bzvz pricati...Nek uradi ultrazvuk i briseve i Papa test, pa ces biti mirna ;)
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.4.2018 0:35:27
|
|
|
|
Mariya
|
Tačno 14 meseci nakon porođaja!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 26.4.2018 9:19:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Mariya blago tebi!! Meni je svaki prvi ciklus posle porodjaja uzasno bolan bio..
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.5.2018 17:42:04
|
|
|
|
mama Jo
|
I oba posle 3 meseca 😏
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.5.2018 17:43:08
|
|
|
|
MimaKos
|
Tek kad prestanem da dojim dolazi..
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.5.2018 12:24:39
|
|
|
|
mama ivane
|
Posle prvog porodjaja sam dobila mens. posle 2 meseca a posle drugog porodjaja dobila sam posle 11 meseci nemam vise bolne menstruacije kao pre
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2018 15:48:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
I evo me u temi. Malo pre vise od mesec dana sam se porodila. Danas sam dobila menstruuaciju. Ne verujem kakav sam baksuz. Taman mi je prestalo krvarenje prosle nedelje skroz i prvo sam sad pomislila ma krvarim jos al evo sveza krv plus menstrualni bolovi. Znaci to je to. I sa D kad sam se porodila dobih u rekordnom roku. Nista mi to ne bi bilp strasno ali kao i D evo i P nervozan i kenjkav tacnk na njih utich tj su uticali moji hormoni.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2018 15:52:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Da li si toliki baksuz?!?! Da,da..bebe odmah osete promenu mleka..
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2018 16:03:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
o koji je to smor Ja jos nisam ali necu jos dugo garant. Posle prve dve trudnoce sam posle 3 i posle 4 meseca. Sad dajem sebi jos maks metar dana, ali vrlo verovatno dosta ranije. Dojim samo jednom nocu, premda ne mislim da sam jos ovulirala. A ima srecnica koje ne dobijaju dokle god doje. Nista nema gore od kombinacije dojenja i PMSa.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2018 16:08:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Katastrofa sam. Crna oko ociju. U bolovima. Ovaj mali nervozan. Meni se standardno jede slatko. Ma fuj sam
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2018 16:20:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
I da dodam nema veze sa dojenjem nocu. D sam dojila nocu do 11tog meseca.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2018 16:36:49
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pa nekima ima. Kod mene je bila minimalna razlika. Sa prvim sinom dobih posle tri meseca a njega Sam Malo dojila i dohranjivala, sa drugim, Koji Mi je dusu izvadio da max 3 sata razmaka ritmom 24 h / Dan posle 4. Sad verujem da ce vec uskoro. Na ulzrauvuku 8. Maja vec Su jajnici bili aktivni i osecam ih a i endometrijum Nije Bio Bas tanak. Kontam Jos Par nedelja i to e to. A ima zena Kod kojih dokle god doje ne vraca se ciklus. Dve godine , dve godine.srecne Li Su.....tezak smor. Bas smor.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2018 16:38:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Ljišo, razumem te. Ja sam dobila 45 dana posle porođaja.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2018 16:49:17
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ljiso ja sam posle prvog porođaja dobila ravno 28 dana posle porođaja! Jedino što nisam dojila uopšte ali je bila tačna u dan Posle drugog porođaja sam dobila posle 5 meseci a sad posle godinu i dva meseca. Ovaj put sam baš odmorila od nje. Skoro dve godine bez ako ne računamo krvarenje posle porođaja
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2018 16:56:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Kod mene dojenje ima veze sa menstruacijom..cim sam krenula sa cvrstom hranom kod devojcica..i smanjio se broj podoja i vestica je stigla..sa obema oko 8og meseca.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 21.5.2018 16:58:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
A jel moguce da mi dete dobilo bubuljice zbog toga
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?