Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 28.8.2015 13:50:05
|
|
|
|
eca89
|
Da se upišem, dobih i ja juče !
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 2.9.2015 22:51:42
|
|
|
|
Kata90
|
Zene,imam pitanje....dal se nekoj od vas desilo da vam je izostao jedan mesec ciklus? Sad sam trebala drugi put dobiti,ali jos uvek nista,radila sam i test i nista.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.9.2015 13:05:18
|
|
|
|
daca77
|
Kato, i ja imam pitanje-prva 3 ciklusa su bila ok, a sada vec 44 dana nema prave , a zadnjih 8 dana ima braon mrljanje i vise prokljucah od ovih ulozaka...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.9.2015 21:37:39
|
|
|
|
Kata90
|
Daco,raspitala sam se,kazu sve dok dojimo zato je i tako neredovita menstruacija.......znaci da nema brige.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 3.9.2015 23:25:32
|
|
|
|
wivern
|
Kato ja tek sad vidim da si pitala. Pa ja jednom dobila pa drugi put tek posle dva meseca Treca mi je stigla na vreme, sad cemo videti na dalje.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.9.2015 12:25:04
|
|
|
|
Kata90
|
Dobra si wiw.....ja se vec ziva pojela sta se desava Sreca,pa sam se raspitala sa strane,dok ja tu nedobijem odgovor
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.9.2015 10:51:27
|
|
|
|
mila83
|
i ja da se upisem,sa zakasnjenjem.Stigla prva vestica 16.8.to je 6 dana pred 11 punih meseci od porodjaja.trajala 5 dana,prva tri baaas obilno,ali bez bolova.Videcemo da li ce druga stici na vreme. Kato,ja imam isto iskustvo posle prvog porodjaja,dok posle drugog je isto dosla posle 10 meseci i odmah krenula redovno,bez zezanja videcemo sada kako ce biti.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 10.9.2015 20:48:54
|
|
|
|
Mariya
|
Kod mene ni posle 11,5 meseci nista...A znate sta, ni ne nedostaje mi Kato meni su pole prvog porodjaja bile redovne ali mislim da je u redu i da ne budu, dok se hormoni ne srede malo.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 11.9.2015 21:19:37
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Kod mene ni posle 11,5 meseci nista...A znate sta, ni ne nedostaje mi Kato meni su pole prvog porodjaja bile redovne ali mislim da je u redu i da ne budu, dok se hormoni ne srede malo. Da znas, i meni je bas bilo neobicno,proslo skoro 2 godine kako je nisam imala,kad racunas trudnocu i ovo sad...uzivaj zeno
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.9.2015 12:08:19
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 Daco,raspitala sam se,kazu sve dok dojimo zato je i tako neredovita menstruacija.......znaci da nema brige. KAto, po meni ovo nije normalno...zadnji normalan ciklus je bio jula meseca, onda na svakih 10-ak dana po 7 i vise dana curi nesto braon boje, taman stade kad predjosmo granicu kad isli na more i sada se vratismo u Srbiju i od juce ponovo krenulo...kod mene definitivno ima veze da li sam na teritoriji Srbije ili ne
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.9.2015 13:43:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Kato nemoj da brinese, tako je meni bilo sa Unom , prvu dobila kada je ona imala 6 meseci, sve naredne su mi kasnile dok nismo prestale sa dojenjem, e onda su se ustalile, bile redovne, na 28 dana, sve do leta 2014 kada smo poceli da radimo na novoj bebi...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.9.2015 1:31:14
|
|
|
|
ooooo
|
Zdravo, ja sam dojila, i poslije porodjaja, nakon 3mj.sam dobila! Menstruacije su redovne!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.10.2015 8:39:06
|
|
|
|
daca77
|
Juce bio 15.dc i opet dosla ...ovo vise pretera...da li je cista u pitanju, ko bi ga znao...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.10.2015 10:47:13
|
|
|
|
branki*
|
boka 9 meseci i ja i dalje nista
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.10.2015 10:52:09
|
|
|
|
daca77
|
Branki, bolje je tako...meni je samo prvi ciklus nakon porodjaja trajao 27 dana, a od tada do danas haos...bez ulozaka sam svake druge nedelje...
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.10.2015 11:06:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Da upišem da je stigla 22.09. čini mi se. Sad ćemo da vidimo da li će bit redovna...
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.10.2015 2:50:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR boka 9 meseci i ja i dalje nista Brankić proveri ti da nisi :)
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.10.2015 10:12:22
|
|
|
|
branki*
|
dunjac,je l znas da mi je cele nedelje prosle neka mucnina neodredjena bila i nesto me kao grudi boluckale.ja se bas zezam sa mm,reko,ja sam opet trudna al,sad stavrno..moze li se ostati u drugom stanju ako nisam dobila menstruaciju?po meni ne moze,jer ako nije bilo menstruacije,onda nema ni jajne celije.jesam li u pravu?
< Poruku je uredio branki RR -- 17.10.2015 10:13:41 >
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.10.2015 10:19:23
|
|
|
|
eca89
|
Branki, e ovako ja znam slučaj žene koja je ostala trudna, iako nije dobila, a dojila je kao, ona se je vodila tom mišlju da nije još dobila i da ne može, kad ono ! Ne znam draga, ako se niste čuvali, sve je moguće !
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.10.2015 10:23:06
|
|
|
|
branki*
|
nismo se cuvali,ali nismo nesto ni bili aktivni..ma,vero vatno nije trudnoca,jos se ni od boke nisam unormalila
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.10.2015 10:34:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je tetka ginekolog rekla da moze
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.10.2015 17:29:36
|
|
|
|
choopa choops
|
Može branki Meni je dr rekla kad sam išla na kontrolu par mjeseci poslije porođaja, da se dobro pazim jer je valjda vidjela nešto, šta nemam pojma . Mada ja sam se ionako ppazila jer znam nekoliko slučajeva koje su tako ostale trudne misleći da ne mogu.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 17.10.2015 19:38:15
|
|
|
|
serpica
|
Moja mama je ostala trudna sa bratom dok je mene dojila. A i meni je dr rekao kad sam bila na kontrolu da se cuvam iako jos nisam dobila. Znaci moguce je
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.10.2015 9:09:06
|
|
|
|
superm
|
Branki, moja zaova je tako ostala u drugom stanju beba je imala 5 meseci kada je
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 18.10.2015 9:10:59
|
|
|
|
superm
|
Inače, ja sam posle 3 CR podvezala jajovode. Trebalo bi da nema bojazni od
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?