Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 9.2.2014 7:06:53
|
|
|
|
majared
|
IZVORNA PORUKA: majared Tacno 8 meseci i jedan dan stigla gospodza. Fuuuuuuuuuuuuj Jos cekam sledecu ali je nema.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 5.3.2014 20:58:39
|
|
|
|
Hajnalka
|
evo meni nakon 8,5meseci stidla ali jos dojim
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.3.2014 9:43:37
|
|
|
|
majared
|
Treca stigla malo ranije i normalnaq, valjda ce se ustalitri.
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.3.2014 13:17:47
|
|
|
|
anci kv
|
Stigla pposle skoro 6 meseci, uopšte mi nije nedostajala
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 5.4.2014 22:16:42
|
|
|
|
beci037
|
Bez nedelju dana osam meseci posle porodjaja je stigla mesnstruacija. Mali jos uvek sisa, mada mnogo manje nego ranije jer smo krenuli sa ozbiljnom hranom :) Nadala sam se da posle porodjaja nece vise da budu bolne ali
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.4.2014 21:27:32
|
|
|
|
Modessty
|
već dva tri dana me bole jajnici i sve se nadam sad će, ali za sada nema ništa! Baš sam bljak! Nakon porođaja sa Danilom dobila sam tek nakon godinu dana. Sad će izgleda ranije da stigne.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 6.4.2014 22:25:47
|
|
|
|
beci037
|
Mene je desni jajnik bas boleo par dana pre nego da dobijem, vec sam se spremala da idem kod ginekologa...narocito posto je sa tog jajnika za vreme porodjaja (carski rez) skinuta cista... Ali ispostavilo se da je nesto drugo bilo u pitanju :)
< Poruku je uredio beci037 -- 6.4.2014 22:27:06 >
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.4.2014 11:25:37
|
|
|
|
majared
|
Evo je cetvrta ali prvo da apdejtujem trecu. Kao sto sam pisal stigla je na vreme ali sam posle dve nedelje imala krvarenje jedno tri dana, onako pomalo. Evo sad ova cetvrta kasni nedelju dana. Pa ja cu poludeti. Zene, u kom periodu su vam se ustalile menstruacije posle porodjaja, ali onako bas da su postale redovne. P.S. Nisam trudna, danas sam radila test
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 7.4.2014 11:51:02
|
|
|
|
Modessty
|
meni je posle svake trudnoće bilo drugačije. Više se i ne sećam. Danas me evo i dalje tišti ali menstruacije nema. Poludeću
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 15.4.2014 22:03:07
|
|
|
|
Zena Majka Kraljica
|
Da li treba da se zabrinem, pre 11 meseci sam se porodila još nema ciklusa...a prestala sam da dojim pre dva meseca?
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.4.2014 10:56:40
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Zavisi od zene do zene, ali najbolje je da pitas svog ginekologa. Ja sam dobila tacno dva meseca posle porodjaja, a dojim jos uvek.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.4.2014 11:03:37
|
|
|
|
Zena Majka Kraljica
|
Trebalo bi da odem ovih dana, taman ću pitati hvala
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.4.2014 19:31:49
|
|
|
|
majared
|
Dosla vestica sa dve nedelje zakasnjenja
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 16.4.2014 19:54:45
|
|
|
|
anci kv
|
treća kasnila par dana...grrrrrr
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 20.4.2014 22:49:39
|
|
|
|
Zena Majka Kraljica
|
Mislim da samo što nisam dobila baš me sve boli
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.6.2014 8:33:05
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas ja sam se porodila 11.09., prvi put sam dobila 15.10., zatim 15.11., 15.12.,16.01. i onda pocinje zurka, dobila sam 21.02. pa 28.03. i stomak je poceo onako bas lepo da me boli :( sve vreme dojim i prosto mi je neverovatno da je na pocetku sve bilo redovno, a sad, 6 mes. kasnije pocinje da kasni... evo je, ovog puta 7 nedelja posle porodjaja...bas je i mogla da saceka jos malo
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.6.2014 8:38:29
|
|
|
|
Klarita
|
Porodila 04.04., dobila 03.05., pa 31.05. a, sinoc me tako "lomilo" kao da cu svakog trena da dobijem, bljaks!
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.6.2014 8:47:43
|
|
|
|
big mum
|
Oba puta 7 mj nakon poroda.Onda dva mj švrlja dok se nije ustabililo.Otad je sve ok
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 19.6.2014 13:52:28
|
|
|
|
viking
|
Evo meni prošlo 4,5 meseca od porođaja, još je nema.... malo je reći da se radujem :)
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 8.7.2014 11:37:53
|
|
|
|
red sonia
|
Meni je stigla 6 meseci posle porodjaja,a bebac jos uvek sisa Nego ja jos uvek moram nositi dnevne uloske vlazne su mi gacice ,jel to normalno jos uvek ,mozda mi se hormoni nisu vratili na staro ili
|
|
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.7.2014 22:37:30
|
|
|
|
Dada81
|
Ja ocekujem drugi ciklus.Proslog meseca stigla 22.prva mesecnica posle porodjaja,znaci 5,5 meseci posle porodjaja.Tako mi je i sa Davidom bilo,cini mi se da sam pisala i tada ovde,isto negde par dana pre 6.mes.posle porodjaja.Ja bih jos da je sacekala. Bubuljice me ubise,nikada ovako,po vratu,obrazima,uzas,a da ne govorim sto smo se malo''opustili''pa sad razmisljam i o mogucoj trudnoci Red Sonia,mislim da je normalno,uspostavlja se ponovo hormonski balans,i kod mene bilo slicno.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 22.7.2014 22:52:07
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Ivaj,ne brini,verovatno su to sve promene za organizam,jer ti se sve to izdešavalo.Ako potraje koji dan,idi dr,ali se pokušaj opustiti!Ja dobila 4.mes.posle i imala sam sve te simptome,bol,mučninu... Evo da pobijem sama sebe,nasla sam post ovde posle prvog svog porodjaja. Stvarno smesno kako se zaboravi sve posle samo 4 godine Tako i za ishranu,pojma nemam,znam samo sa cim smo poceli,nista vise.A,u glavnom sam sve pisala ovde,ne na papir,sto sam definitivno trebala raditi,jer nema starih postova o hrani sve zakljucano.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 29.7.2014 12:53:18
|
|
|
|
mati
|
Tacno jedan dan pre sedam meseci. I bas je bila obilna i trajala je tj razvlacila se sedam dana. A sledeca posle 48 dana , odlepila sam. Bez bolova u stomaku ali isto obilna. A i dugo sam krvarila posle porodjaja i bila sam ubedjena da mi se ciklus odma uspostavio...
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 4.8.2014 9:53:27
|
|
|
|
minnica
|
Ja sam prvi ciklus posle druge trudnoće dobila tek 13 meseci posle porođaja (dojim još uvek) i to na moru. Trajalo je 5 dana i nije bilo jako bolno ni obilno.
|
|
RE: Prvi ciklus posle trudnoće 13.8.2014 9:57:07
|
|
|
|
mirkam
|
Tri mjeseca tacno nakon porodjaja prvi ciklus. I tek sad je krenulo da mi se stabilizuje, kao prije porodjaja.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?