Anoniman -> RE: Prvi ciklus posle trudnoće (24.6.2013 14:18:44)
|
IZVORNA PORUKA: Moiraina Neneneee, nisam uopšte planirala da sada prekidam, samo sam morala da napišem taj biser (ta dr je komšinica moje mame, inače psihijatar i jako cenjena u svom poslu, ali kad kod me sretne pita me za dojenje; prva tri meseca je bilo: Dojiš? Super, posle toga: Dojiš? Pa dobro, još malo..., a posle toga: Još dojiš? A šta tvoj muž kaže na to? [sm=jezicek.gif] i onda je usledio taj "savet"...) da da, poznata su mi takva pametovanja.. [sm=smiley21.gif] mene su uvek "savetovali" da bi eto bilo super ako bi mogla do 6 meseci da dojim, da je to idealno. a kada je to proslo i problizila se godina govorili su eto uspela si godinu danaaaa, super!!! kao d ami treba zbog toga dati medalju. kada je prosla godina vec su se svi zabrinuli i stalno zapitkivali: jel JOS dojis? sa onako zalosnim, zabrinutim izrazom na licu... ma dok je ljudi bice i ljudskih gluposti, nemoj da te to zabrinjava. ja sam uvek odgovarala, a zasto ne bih dojila? dojicu sve dok to bude odgovaralo mojoj bebi i meni. [sm=smiley2.gif] sto se toga kako se osecas tice, meni se svasta desavalo nakon porodjaja i na fizickom i na psihickom planu. nekako mi lakse padne trudnoca, nego taj period posle. za vreme trudnoce se skoro uopste nisam razboljevala, valjda smo tada zasticenije, ali nakon porodjaja svasta nesto je pocelo da me stize. pa tu je i briga oko bebe, pa mleka, pa nespavanje i prolazak kroz emotivne promene. o hormonima nema potrebe ni da pisem.. [sm=smiley29.gif] mislim da je to kod tebe sve ok, vraca se ogranizam u normalu, a to ne moze preko noci..
|
|
|
|