prase -> RE: Telepatija (27.2.2009 9:47:46)
|
Meni se non-stop dešava to da pomislim na pesmu a neko počne da je pevuši, da neko kaže baš ono što sam htela ja da kažem, ali ja kada sanjam nekoga koga dugo nisam videla - onda se ja njemu/njoj javim i obično se ispostavi da su baš mislili na mene [sm=smiley36.gif] Sa mm i batom mi se stalno dešava da čujem ono što pomisle, tipa mm razmišlja da li da stavi kafu i da pita mene hoću li i ja, a ja kažem: "mogla bih jednu kaficu" kao da me stvarno pitao [sm=zmeden.gif] Majke mi, ja stvarno čiujem da to kaže, prvo sam mislila da me zeza da bih se nervirala oko toga ali posle 10 godina me ipak ubedio da se ne zeza nego je tako. Dok nisam srela mm, mislila sam da mi se to dešava samo sa bratom, i mislila sam da je to normalno jer smo blizanci. Sa batom mi se desilo zilion puta nešto tipa da mu donesem lek a on mi nije ni rekao da ga boli glava, nego sam ja mislila da sam čula da se žali na glavobolju i pita me da li imamo neki lek protiv nje. Zvuči kao zona sumraka, ali pošto je ovo relativno anonimno - baš me briga [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|