Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 20.11.2011 23:54:02
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala Bogu da ih ne nose meni je muz samo jednom skidao sa mene...i pocepao ih.. skupa je to investicija za njih bolje je ovako
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 23.12.2012 23:54:35
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ha ha ha Kakva tema,nisam ni znala da je ima,sita sam se ismejala Pitam se i ja sam a zasto ? mm mene vrli cudno gled kad podjemo negde a ja ponesem rezervne carape.. Kaze mi nesto tipa...''hihihihi aj sad i ja da ponesem rezervne"...
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 24.12.2012 0:27:52
|
|
|
|
vukosava
|
Haha, ni ja ih odavno ne nosim. Zato sto su bezveze, niti greju a usmrde mi se ngoe uzas. Pamuk je majka.
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 24.12.2012 18:31:46
|
|
|
|
stankoovicka
|
mozda zato da im se ne naelektrisu dlake :D
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 24.12.2012 19:11:29
|
|
|
|
NadaR
|
Ni ja ih ne nosim. Strasno pocnu da me svrbe noge pa se unervozim . :/
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 25.12.2012 19:48:52
|
|
|
|
mareboy91
|
a sta su to najlonke
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 7.1.2013 21:07:42
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha..gle teme..Pa kod njih bi carape mogle da budu steznjak za dlake.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 8.1.2013 10:35:14
|
|
|
|
Olga75
|
ta valjda ih svrbi a i vecina ne nosi suknje
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 8.1.2013 15:54:50
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ha ha ha ha..gle teme..Pa kod njih bi carape mogle da budu steznjak za dlake. user posted image E nasmija me vala ... Mogu milsit na sta bi licili u unihopke,katastrofa...
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 8.1.2013 15:57:37
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sad zamisljam mog muza i umirem od smeha. Sexy telo, al' pod likrom dlake ko u Kazimira gorile
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 8.1.2013 23:30:33
|
|
|
|
boba 11
|
Verovatno zbog elektriciteta koji se stvara u dodiru sa kozom a zamislite omda tek dlake
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 9.9.2013 20:45:39
|
|
|
|
dunja RR
|
I kod mene ista situacija. IZVORNA PORUKA: vukosava Haha, ni ja ih odavno ne nosim. Zato sto su bezveze, niti greju a usmrde mi se ngoe uzas. Pamuk je majka.
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 17.10.2013 11:36:40
|
|
|
|
Zdravko Čolić
|
Ja ne videh ni Skota u najlon carapama. IZVORNA PORUKA: Olga RR ta valjda ih svrbi a i vecina ne nosi suknje
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 20.11.2013 23:24:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Dizajnirane najlonke i za muškarce Hulahopke su bile njihov uobičajeni odevni predmet u Srednjem veku, ali su od tada muškarci na njih zaboravili, dok odnedavno hulahopke doživljavaju pravi “kambek” u muškoj modi. Muški i ženski model najlonki "Kavalinija" Dizajneri italijanske modne kuće Emilio Kavalini su još 2009. godine lansirali kolekciju uniseks hulahopki - na bazi mešavine najlona i pamuka, koje su na njihovo iznenađenje doživele zapažen uspeh među muškom populacijom. “Kada smo započeli sa onlajn prodajom, primetili smo da veliki broj najlonki kupuju muškarci, a najtraženije su veličine L i XL. Sproveo sam istraživanje na Internetu i otkrio da postoji pravi kult muških hulahopki”, izjavio je podpredsednik kompanije Frančesko Kavalini. On je naveo da ih muškarci kupuju prvenstveno radi zaštite od hladnoće, tako što ih nose ispod pantalona, ali je primetan i pravi modni trend sa sve većom potražnjom modela sa uzorcima pruga, kosturskih glava i zvezdica čija se cena kreće oko 20 evra. Iz Italije se ovaj fenomen proširio i na druge zemlje, pa se najlonke za muškarce danas mogu kupiti i u Nemačkoj, Francuskoj, skandinavskim zemljama, Kanadi i SAD, kazao je Kavalini. Izvir blic.rs
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 21.11.2013 12:36:09
|
|
|
|
Janncica
|
bljak Ne mogu da shvatim svrhu muskih najlon carapa. Ako hoce da im bude toplo,mogu da obuku dugacke gace koje su bas sexi inace
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 21.11.2013 12:40:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja mom mm moram da kupim dugačke gaće, on bez toga ne mož zimi (Sarajlija, navikao) I sada tražim neke pamučne, danas obalizim radnje ..
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 21.11.2013 13:11:37
|
|
|
|
nata11
|
Jos to bi im falilo Mada moj koliko je zimogrozljiv...
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 25.2.2018 9:45:56
|
|
|
|
Sarav
|
Hahahahahahah pa valjda zato što bi im probile dlačice kroz njih pa bi ih počupale
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 25.2.2018 9:50:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahahha 😂😂 razlozi su savrseni 😂 Mislim bolje da nose najlon carape nego one dugacke vojnicke gace - juuuu na sta to lici? 🤣
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 25.2.2018 9:54:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahaaaaaha, luda tema
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 25.2.2018 9:58:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hehe ma ne nosim ih ni ja samo kad bas bas moram.
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 25.2.2018 10:24:34
|
|
|
|
mama Jo
|
🤣 joj da znaju bas da ,,zuljaju" 🤣
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 25.2.2018 13:06:48
|
|
|
|
Srecko47E
|
He he he pa sza ce njima naklon carape.
|
|
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 25.2.2018 13:08:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa i njima bude hladno nekad pa ispod farki 😁
|
|
RE: Zašto muškarci ne nose najlon čarape? 25.2.2018 13:10:20
|
|
|
|
Srecko47E
|
Pa imaju za to muske hulahopke i duge gace.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?