Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 10.12.2014 23:27:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Da sam musko na jedan dan pustila bi ajducki brci da vidim kako mi stojiju.
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 11.12.2014 9:17:00
|
|
|
|
NadaR
|
Napravila bih sebi stazu ispred supe da ne upadnem u blato svaki put kad idem po drva. Grrrr ...
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 11.12.2014 9:22:05
|
|
|
|
vonavoj
|
U bre Nado,i kao musko bi radila!! Batali to! Dobro kaze MiLJ
|
|
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 11.12.2014 9:41:39
|
|
|
|
lanajelena
|
Izvalila bi se na krevet i popila pivcugu
|
|
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 14.3.2016 12:22:28
|
|
|
|
aleksandrici
|
HA,ha,ha,eh da sam muško samo jedan dan !Pa naravno da će pirati žene !Od muškaraca je to vrlo teško,pogotovu puisanje.Htela bih nekad da sagledam stvari kao što on radi,da se manje brinem,ili bar mislim da je manje !Možda drugačije da pokažem.Htela bih da dođem kući s posla a da me čeka spremljen,podgrejan ručak i napravljena salata.Uf,kako bih to volela.U stvari,sitnice bi me obradovale i uživala bih u njima podjednako dobro kao što i on to sad radi !
|
|
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 31.10.2016 17:38:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dosla s posla i legla da spavam.. i rekla radila sam ceo dan moram da odmorim
|
|
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 31.10.2016 20:40:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Uh da mi se mozak odmori!
|
|
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 24.6.2018 14:01:20
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Dosla s posla i legla da spavam.. i rekla radila sam ceo dan moram da odmorim Hahahah, e zbog ovoga bih, izmedju ostalog, bas vvolela
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 24.6.2018 14:26:00
|
|
|
|
MimaKos
|
Ogovarala bih zene sa drustvom da vidim kako oni vide nas :)
|
|
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 24.6.2018 14:27:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Nije losa ideja, mnoge stvari bi nam onda bile jasnije
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 24.6.2018 14:36:15
|
|
|
|
MimaKos
|
Bas zato, sto nema ovakav forum sa tatama , slatko bih se nacitala :)
|
|
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 24.6.2018 14:46:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trenutno mi je dugačak spisak
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 24.6.2018 14:49:47
|
|
|
|
mama Jo
|
U Novom Sadu ima grupa Mame Novosadjanke vec godinama, od nedavno se napravila grupa Tate Novosadjani Kaze jedna mama- napravila je lazni muski profil, da vidi o cemu pricaju... kaze da su nevidjeno dosadni, samo automobili, i delovi za isti
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 24.6.2018 14:57:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Hahaha, dobra fora... ma njih izgleda zenw najmanje zanimaju :))
|
|
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 24.6.2018 14:59:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas to
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 24.6.2018 22:11:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Uuu videh sta sam napisala pre par godina Sad... Sad bih uzela auto i vozala se. Ne bih dosla kuci do kasno hahah...
|
|
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 3.3.2019 10:11:39
|
|
|
|
Sanidej
|
Poset_ila Hilandar
|
|
|
|
RE: Da sam muško na jedan dan... 5.3.2019 19:35:32
|
|
|
|
mirana1
|
Otisla bih u kafanu ceo dan, prisla bih stolu najela se i pomerila, ma sto ideja imam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?