choopa choops -> RE: Usisivač (7.2.2015 9:04:35)
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Sanjam! I ja sam nekad. A onda: IZVORNA PORUKA: choopa choops Evo ovako... Nakon što nam je crklo par usisivača sa vrećicom, Mm kupi onaj na vodu. Ne usisava loše, ali ništa posebno. Ali izluđivalo me to napuni vodu, isprazni, očisti...Ma ajde. I težak je, pa moraš da paziš kud ga vučeš, podižeš li, hoće li se okrenut pa da se prospe voda i svašta...Nije mi se svidio. Onda ja navalim da kupimo Roombu.Tad nije bila kod nas, ne pitjte koju sam kombinaciju pravila da ga kupim. Iiiiiiiii bezveze [sm=smiley4.gif] Ne može ne shaggy tepihe, ovo što usisava mlati po sat vremena po kući, a kupi sitne stvari...Ne smijem da kažem da ne valja, jer bi me MM lansirao na Mars [sm=jezicek.gif] I sad se tu javio problem, kd recimo oni nešto prospu, a prosipaju non stop, ja dok upalim onaj na vodu, pa operem sto godina. Ovaj robot isto ništa. Popiiiiiiiip i odem i kupim onaj obični mali Samsung sa posudom, ne na vodu, nego što se samo posuda istres. Preporodila sam se! Upalim, isključim, istresem, Lagan mogu da ga podignem bez mučenja. A što je najbolje i dobro usisava. [sm=smiley1.gif] Moj savjet, ne bacajte pare! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|