jovicaa -> RE: Usisivač (3.8.2014 10:01:56)
|
vecina ljudi koje znam nisu zadovoljni sa usisivacima na vodu, nisu bas prakticni, kada ti treba nesto na blic da usisas i sl, a trebace ti sa malim detetom. a iste su snage i efikasnosti kao i usisvaci sa kesom... ovo nije moje iskustvo, ali ja sam ga poslusala, posto mi je logicno. ja par puta u toku dana usisam samo neki deo sobe, ili hodnik, i td... tako da mi ne bi bilo prakticno da svaki put moram da sipam vodu, prospem vodu i perem posudu.... jedino da imas i neki mali sa kesom za takve situacije.... a za usisivace koji imaju tu kao plasticnu kutiju umesto kese mi je rekla u jednoj radnji zena da su bas dobri... ti ne moras svaki dan da praznis tu kutiju, a prakticno je kad je ispraznis mozes bukvalno u wc solju, ne moras kao sa kesom da ides do kontejnera ili kante.... tako da mi to deluje prakticno. ali mi smo vec izabrali onaj gorenje pet sa kojim sam prezadovoljnaaaa, volim taj usisivac! didy jos dok sam zivela sa mojima, imali smo usisivac na vodu i ja sam tu vodu ostavila jednom da prenoci i bas se usmrdela[sm=smiley11.gif]
|
|
|
|