Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:19:42
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Zille Ovde svi pricaju o impotenciji muskarca, a moze li se pricati i o impotenciji zena Recimo zena ima zelju, par krece u akciju ali je zena suva! Sta onda, sta o tome misle muskarci, da li njima to rusi libido? Malo liznu da se podmaze i hajde u akciju
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:20:36
|
|
|
|
guppy RR
|
onda žene koriste lubrikant, a muškarcu niko ne kaže da koristi dizalicu za auto
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:21:50
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR onda žene koriste lubrikant, a muškarcu niko ne kaže da koristi dizalicu za auto
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:23:58
|
|
|
|
Modessty
|
Zar impotencija nije problem koji se javlja mnogo češće i koji traje duže? Mislim, impotencija je već oooozbiljan problem. To što se nekom muškarcu ne digne jednom, ne znači da je impotentan.
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:25:42
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Zar impotencija nije problem koji se javlja mnogo češće i koji traje duže? Mislim, impotencija je već oooozbiljan problem. To što se nekom muškarcu ne digne jednom, ne znači da je impotentan. tačno tako možda da se vratimo na temu... ovo govori o osećanjima partnera kad jednom od njih ne ide ...
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:26:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Malo liznu da se podmaze i hajde u akciju IZVORNA PORUKA: guppy RR onda žene koriste lubrikant, a muškarcu niko ne kaže da koristi dizalicu za auto
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:28:48
|
|
|
|
guppy RR
|
već vidim kako me neko stavlja u zbirku citata
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:30:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: božana A što sam te mister NO iznervirala?.Pa zar se nerviraš zbog takvih stvari?.Da ti kažem nešto.Svaka žena bez obzira na to kakva je ima jednu osobinu, a to je da je ranjiva.I zbog te svoje ranjivosti može svašta da utripuje, pa čak i da napravi pogrešan potez, a da potom shvati da je pogrešila. Jao božana i muškarci su ranjivi, samo to nerado priznaju. Muškarci i žene imaju jednu zajedničku osobinu: LJUDI SU SA EMOCIJAMA!
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:32:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR već vidim kako me neko stavlja u zbirku citata to ću zadovoljstvo pružiti drugima .... ja sam se samo odlicno nasmijala ...i zato volim našu RR
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:34:02
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR tačno tako možda da se vratimo na temu... ovo govori o osećanjima partnera kad jednom od njih ne ide ... Nama se desilo samo jednom. U stvari čak nije bio problem u "dizanju", već više u samoj akciji. Sve je tog dana nekako išlo "na silu". Sve je bilo s ciljem - danas je po proračunu dr ovulacija, pa mora sad ili nikad! Posle par minuta smo odustali i jednostavno uživali u zajedničkom popodnevu uz film i čokoladu. Nisam imala "crne misli" jer sam razumela da nismo ni on ni ja roboti - pa ajde sad pritisni dugme i radi.
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:35:05
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR već vidim kako me neko stavlja u zbirku citata Sad je in da citiramo same sebe u najboljim citatima Tasho...
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:36:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sneža IZVORNA PORUKA: Zille Ovde svi pricaju o impotenciji muskarca, a moze li se pricati i o impotenciji zena Recimo zena ima zelju, par krece u akciju ali je zena suva! Sta onda, sta o tome misle muskarci, da li njima to rusi libido? Malo liznu da se podmaze i hajde u akciju Jasno, ali sta oni tada misle? Debeo sam, ja nju ne privlacim, vara me Mene interesuje sta oni misle o tome
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:38:53
|
|
|
|
guppy RR
|
i mene interesuje
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:40:00
|
|
|
|
guppy RR
|
... da nastavim... u teoriji mislim da ako muškarcu ne ide, žena se nasekira da nije dovoljno (bilo šta) a kad je žena tako suva, opet se ona sekira što joj sad ne ide, zašto je suva... govorim o "glasnom" i "očiglednom sekiranju muškarci se sekiraju više u sebi i brinu ... jadničci naši
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:40:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: guppy RR tačno tako možda da se vratimo na temu... ovo govori o osećanjima partnera kad jednom od njih ne ide ... Nama se desilo samo jednom. U stvari čak nije bio problem u "dizanju", već više u samoj akciji. Sve je tog dana nekako išlo "na silu". Sve je bilo s ciljem - danas je po proračunu dr ovulacija, pa mora sad ili nikad! Posle par minuta smo odustali i jednostavno uživali u zajedničkom popodnevu uz film i čokoladu. Nisam imala "crne misli" jer sam razumela da nismo ni on ni ja roboti - pa ajde sad pritisni dugme i radi. Eto, to je ono što sam ja pitala u onoj temi Tajmirani odnos.
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:41:06
|
|
|
|
Sneža
|
neka danas svaka ispita detaljno svog mm,pa cemo sutra izvesti zakljucak A aproro tajmiranog odnosa,mrzim to!!!Nikad mi ne bude lepo.
< Poruku je uredio Sneža -- 9.6.2009 9:42:33 >
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:42:11
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Eto, to je ono što sam ja pitala u onoj temi Tajmirani odnos. Imamo i tu temu?!
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:44:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: Tasha RR Eto, to je ono što sam ja pitala u onoj temi Tajmirani odnos. Imamo i tu temu?! mhm. Evo KLIK
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:44:36
|
|
|
|
DACA/MACA
|
naravno , da nije svejedno kada zakaze muskarac.Ali ako cu ja svog muskarca da omalovazavam,ismevam zbog toga sto se desilo ,trebalo bi da se zapitam pa da li hocu da se to resi ili taj problem produbi.Naravno treba napraviti razliku izmadju impotencije<sto je vec problem ali resiv> i trenutnog hajde da kazemo ne dizanja .Desavalo se to i Mister No~u pa sta kome nije.Stres,nerviranje,trenutno nezadovoljstvo,novac,problem toliko toga utice na coveka,pa zivi smo ljudi negde to mora da se reflektuje.Priznajem i ja u pocetku budem malo besna sto kaze Vucko ba nije problem u meni ja sve radim,ali znam da je mom partneru jos teze,znate koliko to njih ubija.Tako da ja i mister no posle toga,malo procaskamo,ismejemo se ne njegovom vec nasem aj da kazemo neuspehu i odlozimo sastanak za sat ,dva.A posle kao preporodjen.Zakljucak bi bio: razgovor i razumevanje resava svaki problem a ne ovaj mali problemcic.Pozdrav
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:45:59
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: guppy RR tačno tako možda da se vratimo na temu... ovo govori o osećanjima partnera kad jednom od njih ne ide ... Nama se desilo samo jednom. U stvari čak nije bio problem u "dizanju", već više u samoj akciji. Sve je tog dana nekako išlo "na silu". Sve je bilo s ciljem - danas je po proračunu dr ovulacija, pa mora sad ili nikad! Posle par minuta smo odustali i jednostavno uživali u zajedničkom popodnevu uz film i čokoladu. Nisam imala "crne misli" jer sam razumela da nismo ni on ni ja roboti - pa ajde sad pritisni dugme i radi. Isto se i nama desiko kada sam bila na klomifenu, treba spojiti 4,5 dana svaki dan i zadnji dan corak nece pa nece
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:46:10
|
|
|
|
guppy RR
|
Baš volim kad ovako dobijemo mišljenje oba partnera na forumu. Hvala ti DACOMACO
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:48:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: DACA/MACA nStres,nerviranje,trenutno nezadovoljstvo,novac,problem toliko toga utice na coveka,pa zivi smo ljudi negde to mora da se reflektuje. stres je mislim osnovni faktor trenutnog nedizanja ili onog kod zene "boli me glava"...ipak mislimo na hiljadu stvari...kako ce se nesto rijesiti, zasto nesto nismo napravili ...i onda sa svom frkom u krevet .... pa negdje mora riknuti
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:49:05
|
|
|
|
Tara
|
Desilo se jednom....Ali smo bili mnogo pijani tako da smo nakon "pokusaja" odmah zaspali......A ujutru ,nisam ni stigla da se nerviram ,jer smo nadoknadili...
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:58:47
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Tara Desilo se jednom....Ali smo bili mnogo pijani tako da smo nakon "pokusaja" odmah zaspali......A ujutru ,nisam ni stigla da se nerviram ,jer smo nadoknadili...
|
|
|
|
RE: Impotencija ruši samopouzdanje i muškarcu... 9.6.2009 9:59:29
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: 2002m Isto se i nama desiko kada sam bila na klomifenu, treba spojiti 4,5 dana svaki dan i zadnji dan corak nece pa nece ma nakon nekoliko dana mućkanja bez prestanka ni meni više nije bilo do sexa
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?