Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 9:53:55
|
|
|
|
Anoniman
|
joj mina Ma nemam ja šta da krijem šta radim na forumu, nego sam se sad baš osetila nelagodno-kao da viri neko buljavo oko iz ugla ekrana i prati šta radim Sad ću da se ogrnem plaštom nevidljivosti (ako se snađem u ovom novom profilu )
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 9:56:14
|
|
|
|
vonavoj
|
mislis da cemo moci da pratimo ko sta radi..i ovako se ne snalazimo
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 9:57:25
|
|
|
|
minavb
|
Ja te redovno pratim po temama.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 9:59:01
|
|
|
|
Anoniman
|
nego... gde je sad ta opcija Nemoj me prikazati u aktivnim korisnicima???
< Poruku je uredio n i n a -- 6.9.2011 10:00:04 >
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:00:25
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj mislis da cemo moci da pratimo ko sta radi..i ovako se ne snalazimo
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:01:32
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: n i n a nego... gde je sad ta opcija Nemoj me prikazati u aktivnim korisnicima??? Koj ga zna gde je sad
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:02:40
|
|
|
|
Anoniman
|
pa nemmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa jeeeee
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:04:07
|
|
|
|
minavb
|
Mislite o tome Primedba: previse kliktanja da bi se doslo do tema u kojima ucestvujem. Na nekim drugim forumima sam vidjala da ti, u okviru menija kao sto je moja ringeraja, bude opcija poslednje poruke u temamam u kojima ucestvujem. Samo jedan klik do najnovijih poslednjih poruka.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:06:24
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: minavb Mislite o tome Primedba: previse kliktanja da bi se doslo do tema u kojima ucestvujem. Na nekim drugim forumima sam vidjala da ti, u okviru menija kao sto je moja ringeraja, bude opcija poslednje poruke u temamam u kojima ucestvujem. Samo jedan klik do najnovijih poslednjih poruka. Bas sam ovo prokomentarisala u jednoj drugoj temi
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:06:43
|
|
|
|
Anoniman
|
mina, mislim da je ta primedba i najznacajnija. ostalim stvarima i ne bih pridavala znacaja.
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:07:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih što si ti neka, mina... Pa pomozi nam?!
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:08:03
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: n i n a sad sam pročitala aktivne korisnike... Čita poruku, objavljuje poruku, pretražuje portal.... Kao da me neko špijunira Sad će reko' da napiše: pije kafu i cepači se na novootvorenu stranicu To je i ranije postojalo, verovatno nisi primetila.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:10:58
|
|
|
|
minavb
|
mislim da je to u podesavanjima privatnosti, tako nekako.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:12:05
|
|
|
|
magnetic
|
ali sada nema vise te opcije,bar kod mene vise nema
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:13:42
|
|
|
|
Anoniman
|
ni ja ne nalazim... Ima samo opcija sakrivanja celog profila, ali ne i aktivnog statusa... magnetic, tvoji tickeri se više ne vide
< Poruku je uredio n i n a -- 6.9.2011 10:14:38 >
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:14:35
|
|
|
|
magnetic
|
e da,tako je i kod mene
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:14:51
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: n i n a pa nemmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaa jeeeee ima jeeeeeeeeeeeeeeee :D
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:16:31
|
|
|
|
minavb
|
Hm, ajde pitacemo Alexx kad dodje. Ne znam, znam da sam to ranije nasla u podesavanjima profila. Bila je opcija ''ne prikazuj me na listi aktivnih korisnika''. Jbg, sad vise ne mozes da budes stelt Ninocka.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:16:33
|
|
|
|
soni
|
ne svidja mi se
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:17:33
|
|
|
|
Anoniman
|
izgleda ni ti mina više nećeš u aktivu Svi smo tu gde smo
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:19:04
|
|
|
|
degu
|
Soni ne mogu da nađem da upalim sijalicu, da budem među prisutnim korisnicima, skroz sam se spetljala, ali valjda će nam se svideti, kad sve skontamo. Guppy hvala na odgovoru Vidim da nemam samo ja problem, nadam se da nećemo zauvek ostati odsutne
< Poruku je uredio degu -- 6.9.2011 10:20:08 >
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:19:21
|
|
|
|
vonavoj
|
ima ova opcija.."Odaberi ko može da prati spisak tvojih aktivnosti na forumima."
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:23:09
|
|
|
|
minavb
|
Sredice oni to vec. Malo sam se smorila. Kakav je je sad ovo forum kad nam trebaju ocije sakrivanja profila i aktivnosti.
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:26:01
|
|
|
|
New Mom
|
Zašto opet nemam ticker-e, a namestila sam sve sinoć i radilo je?
|
|
|
|
RE: NOVA Moja Ringeraja :) 6.9.2011 10:28:47
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: n i n a ni ja ne nalazim... Ima samo opcija sakrivanja celog profila, ali ne i aktivnog statusa... mislim da aktivni status jos nije sredjen da ga vide i ostali
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?