Anoniman -> RE: Sta vas izludjuje? (19.2.2009 12:21:07)
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Izluđivalo me kad stavim decu na spavanje da zvoni telefon... ama UVEK baš kad legnu... i budili su se od toga. Problem rešen : isključila sam zvonce na kućnom telefonu, pa ako je neko sreće da zove kad ja gledam da lampica svetli, to je to. A mobilni mi je takođe utišan... zvaću kad stignem. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Meni mobilni zvoni Medo Brundo... Luka obožava pesmicu. Pre neko veče, legli u krevet da kao on zaspe (ali mora mama da ga zagrli), i vrteo se, vrteo... taman se smirio, ne mrda već par minuta - znači, to je - to, sada će... kada čuješ iz kuhinje "Medo Brundo, ne ponašaj se ludo...", kako je on žene moje skočio iz kreveta! "Mama! Peva ti telefon Medo Brundo!", ja sam ga samo cimnula u ležeći položaj, i rekla "Ma neka ga - spavaj!", i on je bukvalno zaspao odmah, tel je nastavio da peva... Uopšteno ne razumem zašto neko pušta da telefon zvoni više od 3 puta. Pobogu, ne živim ja u dvorcu! Ako se ne javim do 3-eg puta - ni ne nameravam.
|
|
|
|