Anoniman -> RE: Zašto žena posle porođaja nije ista žena? (27.3.2011 23:53:17)
|
Ja sam jednom dobila komentar od MM da više nisam ista žena (u odnosu na period pre bebe). Ugojila sam se , kosa mi nije uvek super , noge ne stignem da obrijem , bla bla ... To je on prokomentarisao jednom , onako , kroz zez . Hm , ok , hani , tutnula sam mu Ninu u ruke , nije me zanimalo kako će s njom dok se ja kiselim u kadi 2 sata uz sveće , muziku i mirišljave soli . Pa sam onda opet sutra ostavila dete s njim i otišla kod frizera . Pa posle par dana u šoping . Pa sam otputovala malo sa bebom , eto , stara ja bi to sigurno uradila . I super . Ja srećna , srećan i on (ili bar više ne komentariše) . Gde ti je duks ? U korpi za prljav veš . Zašto ? Zato što mi je danas kosa tako divno isfenirana . I ne možeš da imaš i jare i pare , mili . A što se tiče psihičkih promena - jesam se promenila . Bili me guz'ca za neke stvari , ne obazirem se previše , mada još nisam zadovoljna svojom neosetljivošću . Postala sam jako osetljiva i sada cmizdrim na svaku srceparajuću glupost sa TV-a . i nekako , čini mi se da sam sigurnija u sebe . Ravnodušna sam na neke situacije koje bi me ranije izbacile iz takta , tipa - nametljiva komšinica i slično . Sad me briga . Nekako sam voljenija (mislim na MM , i on se promenio , iako smo bili u haosu prvih mesec dana , a možda i duže ) . Sex nam je super , češći je , strastveniji . Eto .
|
|
|
|