Anoniman -> RE: Probusila grlo sinu da bi ga spasila od gusenja :( (30.8.2011 14:49:58)
|
Nemojte, žene, da ste na kraj srca, nisam pročitala priču jer mi je bilo teško to da čitam, ali sam sigurna da toj majci (ako nije psihički obolela) sigurno nije tek tako dunulo da ubije svoje dete. U takvim situacijama, kada vam se dete davi ili slično, kada je blizu smrti, kada su sekunde u pitanju, kada te ugrabi očaj, bespomoćnost, pa izbezumiš se skroz i radiš šta god samo da spasiš dete. Ja sam sigurna da je ta žena samo želela da pomogne svom detetu, podvlačim, osim ako nije obolela. Što bi ga spašavala ako želi da ga ubije, mislim, dajte, koja bi normalna majka to učinila? Sinu moje drugarice je pre par dana zapao komadić keksa i mali se zacenio, počeo da gubi vazduh. Ona je isto med. sestra, i iako zna znanje - žena se paralisala, oduzela od straha. Tek kad smo podviknuli i priskočili ona se u momentu trgla, odmah okrenula dete naglavačke i tapkajući ga po leđima uspela da mu odsrani keks iz usta, hvala Bogu. Dakle, strah je čudo!
|
|
|
|