liliana -> RE: noša vs prenosna dečija daska za WC (30.3.2012 15:30:28)
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Sklonite nošu na mesto na kom dete ne može nikako da je vidi, do toplijih dana. Već za mesec-dva će imati potpuno drukčiji stav prema noši, a to vreme vam neće nešto drastično promeniti, nemaju Lana i Tina po 3 godine da je već stani-pani. Kad budu mogle malo da švrćkaju gologuze po stanu, nakon uspešnog korišćenja noše, biće im i zanimljivije. A pre nego što nošu opet iznesete i ponudite, odvedite dete kod nekoga ko ima dete koje koristi nošu. Eto, nešto što po meni može da upali. I još nešto, ja sam veliki protivnik muzičkih noša - ona nije igračka, ako dete neće da sedi na njoj znači da nije spremno. Kad bude spremno, sešće na običnu, obaviti šta ima i ustati. Kao i sa hranom, ako nešto ne vole, ne nudite neko vreme, i onda im je ta namirnica skoro nova, a ako forsirate može da se stvori prava averzija. Ja tek sad ovo videh. Čini mi se kao OK. Doduše, juče sam nešto slično pročitala na netu, pa sam se malo utešila, a sad vidim i ovaj Neđin post, pa... videćemo...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|