Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: trudnoća ili ... 6.6.2009 23:21:14
|
|
|
|
Lu
|
Dobrodošla ceca,Rapten je analgetik znači i da si trudna neće ti naškoditi, a da li si trudna,najbolje da uzmeš test...simptomi koje opisuješ mog biti trudnoća a mogu biti i prehlada ili upala
|
|
|
|
RE: trudnoća ili ... 6.6.2009 23:26:15
|
|
|
|
prase
|
Slažem se sa lu, ne može da naškodi trudnoći ta jedna tableta... Meni je čak dr rekao, šta god da radiš sa sobom prvih mesec dana to ne utiče na trudnoću, jer se plod ne vezuje za matericu ili šta već. Valjda je dragi Bog tako uredio, dao nam vremena da prvo shvatimo šta se dešava
|
|
RE: trudnoća ili ... 6.6.2009 23:27:17
|
|
|
|
ceca80
|
Hvala lu!Ako se nista ne desi preko vikenda idem po test.
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 7.6.2009 9:47:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga ceco, malo sam promenila naziv tvoje teme da bi bilo preciznije o čemu se piše.
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 9.6.2009 23:04:11
|
|
|
|
ceca80
|
Test uradjen jutros pozitivan je to znaci da ja i moj muz cekamo jos jednu bebu
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 9.6.2009 23:06:11
|
|
|
|
Sneža
|
Ceco,sjajne vesti!!!
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 9.6.2009 23:06:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ceca80 Test uradjen jutros pozitivan je to znaci da ja i moj muz cekamo jos jednu bebu Cestitam bitje punooooooo bebica
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 9.6.2009 23:11:03
|
|
|
|
ceca80
|
Hvala vam od srca!Sutra kod ginekologa koji ce nadam se reci da je sve ok
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 9.6.2009 23:11:57
|
|
|
|
Tara
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 9.6.2009 23:32:15
|
|
|
|
marince1
|
Jupiiiiiii
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 9.6.2009 23:37:15
|
|
|
|
zade87
|
Pridruzujem se cestitkama, od srca!
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 10.6.2009 8:49:00
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: ceca80 Test uradjen jutros pozitivan je to znaci da ja i moj muz cekamo jos jednu bebu Super,čestitam ceca
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 10.6.2009 8:55:30
|
|
|
|
Rina
|
Jeeeee
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 10.6.2009 10:38:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitam Ceco, javi nam se na Spisak RR trudnica i nastavi da se družiš sa nama!
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 10.6.2009 10:40:15
|
|
|
|
MERYEN
|
CESTITAM
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 10.6.2009 10:42:02
|
|
|
|
dunja RR
|
i od mene cestitke
|
|
|
|
RE: Možda trudnoća i Rapten-k 11.6.2009 8:15:45
|
|
|
|
andjelko
|
Ceco i ja ti cestitam iskreno i od srca!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Oprezno koristite pilule za odlaganje ciklusaPomeranje ciklusa je postalo sve učestalije, a naročito je popularno leti. U većini slučajeva nije opasno, ali i te kako...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....