Anoniman -> RE: Pegla (29.4.2010 23:05:40)
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Ja sam pre neko vece ispi[sm=smiley35.gif] [sm=smiley35.gif] [sm=smiley35.gif] zbog pegle ,koja je placena leepih parica. Non stop nesto krcka osecam slabije se greje, i nece da ispusta paru pod jakim pritiskom nego nesto idi mi dodji mi. Odnese mm u servis kaze puna kamenca grejna ploca samo sto nije otisla. Naravno garancija samo sto je istekla, Boschova pegla sa anti calc sistemom, uvek sipam vodu za peglu nikad ovu obicnu cesmovacu a ona puna kamenca. I nikad ni kap vode mi nije ostalo u njoj, bas sam je cuvala. Pa reko za koji moj je onda taj anti calc sistem. Peglala je ko luda ekstra sam zadovoljna samo nisam ocekivala da tako brzo, 2 god, ode u aut. I onda sam lepo kupila cilit tecni i cekam da raskrstim sa vesom, da sipam to pa kud puklo da puklo. I moja ima Anti calc, samo je Tefal, odusevljena sam... u nekom momentu je pocela da izlazi iz nje braon voda i kad smo procitali uputstvo vidimo da u Anti calc pegle NE SME da se sipa destilovana voda, vec samo cesmovaca i da se filter vadi jednom mesecno i cisti u iscedjenom limunu. Od tada radi kao luda, mada ja uvek dodajem u cesmovacu i malo moje omiljene Felce Azzura parfimisane vode [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Probaj da je ocistis po uputstvu, moze biti da proradi, a nista ne gubis
|
|
|
|