Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 6.5.2020 22:19:16
|
|
|
|
Jecko89
|
IZVORNA PORUKA: betibupbg Ima tema o prenatalnim testovima. Kako da je nadjem, izvini nisam bas dugo na forumu pa se ne snalazim bas najbolje?
|
|
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 7.5.2020 1:59:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisam sa blizancima, ali sam radila Nifty, mislim da je najobuhvatniji test, evo linka na forum, možeš ih pitati sve što te zanima KLIK OVDE IZVORNA PORUKA: Jecko89 Cao ženice, mozda sam promasila temu, ali vidim da je ovo jedna od aktivnih . Ja sam u 9+1 nedelji, blizanacka trudnoca, ginekolog predlaze prenatalni test iz krvi, posto je sigurniji od dabl testa. Da li je neka radila i kakva su iskustva? ❤
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 7.5.2020 9:53:17
|
|
|
|
Jecko89
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nisam sa blizancima, ali sam radila Nifty, mislim da je najobuhvatniji test, evo linka na forum, možeš ih pitati sve što te zanima KLIK OVDE IZVORNA PORUKA: Jecko89 Cao ženice, mozda sam promasila temu, ali vidim da je ovo jedna od aktivnih . Ja sam u 9+1 nedelji, blizanacka trudnoca, ginekolog predlaze prenatalni test iz krvi, posto je sigurniji od dabl testa. Da li je neka radila i kakva su iskustva? ❤ Hvala. 😘
|
|
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 7.5.2020 10:09:57
|
|
|
|
betibupbg
|
Jecko, imas pretrazivac kad kliknes na meni foruma. Tu ukucas ime teme i mozes da iscitas sve o razlicitim prenatalnim testovima.
|
|
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 7.5.2020 14:21:58
|
|
|
|
Jecko89
|
IZVORNA PORUKA: betibupbg Jecko, imas pretrazivac kad kliknes na meni foruma. Tu ukucas ime teme i mozes da iscitas sve o razlicitim prenatalnim testovima. Hvala, nasla sam ❤😘
|
|
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 7.5.2020 19:13:10
|
|
|
|
betibupbg
|
Nema na cemu. Srecno.
|
|
|
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?