Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 6.5.2020 22:19:16
|
|
|
|
Jecko89
|
IZVORNA PORUKA: betibupbg Ima tema o prenatalnim testovima. Kako da je nadjem, izvini nisam bas dugo na forumu pa se ne snalazim bas najbolje?
|
|
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 7.5.2020 1:59:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisam sa blizancima, ali sam radila Nifty, mislim da je najobuhvatniji test, evo linka na forum, možeš ih pitati sve što te zanima KLIK OVDE IZVORNA PORUKA: Jecko89 Cao ženice, mozda sam promasila temu, ali vidim da je ovo jedna od aktivnih . Ja sam u 9+1 nedelji, blizanacka trudnoca, ginekolog predlaze prenatalni test iz krvi, posto je sigurniji od dabl testa. Da li je neka radila i kakva su iskustva? ❤
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 7.5.2020 9:53:17
|
|
|
|
Jecko89
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nisam sa blizancima, ali sam radila Nifty, mislim da je najobuhvatniji test, evo linka na forum, možeš ih pitati sve što te zanima KLIK OVDE IZVORNA PORUKA: Jecko89 Cao ženice, mozda sam promasila temu, ali vidim da je ovo jedna od aktivnih . Ja sam u 9+1 nedelji, blizanacka trudnoca, ginekolog predlaze prenatalni test iz krvi, posto je sigurniji od dabl testa. Da li je neka radila i kakva su iskustva? ❤ Hvala. 😘
|
|
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 7.5.2020 10:09:57
|
|
|
|
betibupbg
|
Jecko, imas pretrazivac kad kliknes na meni foruma. Tu ukucas ime teme i mozes da iscitas sve o razlicitim prenatalnim testovima.
|
|
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 7.5.2020 14:21:58
|
|
|
|
Jecko89
|
IZVORNA PORUKA: betibupbg Jecko, imas pretrazivac kad kliknes na meni foruma. Tu ukucas ime teme i mozes da iscitas sve o razlicitim prenatalnim testovima. Hvala, nasla sam ❤😘
|
|
|
|
RE: Tegobe tokom i posle blizanačke trudnoće 7.5.2020 19:13:10
|
|
|
|
betibupbg
|
Nema na cemu. Srecno.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Aurora za devojcicu?pisuljicaZnam vec par curica sa ovim imenom, meni je prekrasno! A vama?Svidja mi se (
48%)
Ne svidja mi se (
52%)
Ukupan broj glasova: 71Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!