Didy -> RE: Moja Jelka (25.12.2013 10:19:14)
|
Mi smo konačno uspeli juče da se organizujemo i da odemo da kupimo jelku. Prirodnu uzimamo svake godine i posle je zasadimo. Sad smo uzeli srebrnu, taman nam ona nedostaje ispred kuće, jednu od prošle godine već imamo. Na slikama izgleda mnogo siromašno, ali uživo je prelepa. Puna mi je kuća i puno mi je srce sada.[sm=smiley36.gif] Deca su oduševljeno kačila ukrase sinoć. Kad smo sve završili, Sofija je počela da skida sa donjih grana i da ih premešta, stalno ponavljajući - Nije dobro, moram da popravim.[sm=smiley36.gif] I tako se zanimala baš dugo. Jedva smo je ubedili da krene na kupanje i posle na spavanje.[sm=smiley36.gif] Ujutro kad sam ustala vidim prazne donje grane. Kaže Stefan - Sve sam ukrase podigao gore da ona ne može da dohvati.[sm=jezicek.gif] Htedoh reći - Kod nas je baš zabavno s jelkom.[sm=jezicek.gif] I ovo je prva godina da paketići stoje u špajzu, a ne ispod jelke. Ne mogu se braniti od Sofije, kad su joj na očima, stalno traži da jede nešto od slatkiša. [sm=smiley29.gif] [img]http://www4.slikomat.com/13/1225/n2d-Pictur.jpg[/img]
|
|
|
|