|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja Jelka
20.12.2011 13:55:54   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: viking RR

E, hvala ti Alexx, ali ko će to pravi? user posted image Lepo ali ne deluje jednostavno za napraviti.

Ima ukrasa koji se baš lako prave. Isečeš kolaž, zalepiš i to je to. Ma ja to više za mame sa većom decom, da se zanimaju user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 376
20.12.2011 14:03:46   
Trbica
Hvala Viking! Uzivajte u predstojecim praznicima!

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 377
20.12.2011 14:13:53   
viking
Trbice, sad mi kolega kaže da ima u Merkuru na B. Kosi, kaže da stoje ispred ulaza user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Trbica)
Direktna veza do poruke: 378
20.12.2011 14:34:13   
maslackic

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ideje za ukrašavanje KLIK

hvala za link, ja obozavam da pravim te ukrase, kao klinka sam sa mamo pravila svasta, a sad vidim da dosta toga znam da napravim sa ovog linka user posted image

jedva cekam za par godina da sa mojom curicom pravim svasta user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 379
20.12.2011 15:52:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trbica

Zene mozete li mi molim vas reci gde u Beogradu mogu da kupim zivu jelku?

Imaš i u Kiki, ispred gde inače stoji baštenski program.

(odgovor članu Trbica)
  Direktna veza do poruke: 380
20.12.2011 21:32:50   
Ana RR
Evo i naše jelke user posted image

user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 381
20.12.2011 21:52:25   
mama kukunka
vau ANa, bas je lepa!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 382
20.12.2011 21:55:26   
Ana RR
Hvala user posted image obećao mi je muž da ćemo sledeće godine promeniti ukrase user posted image ovo je četvrta godina sa istim, stvarno su mi dosadili. A nema na njoj ništa posebno, male i velike kugle u crvenoj i srebrnoj boji i crvene i bele lampice.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 383
20.12.2011 21:58:36   
Didy
Ana, mi imamo plavo-srebrnu kombinaciju kugli i lampica. Hajde da se menjamo, pa da sledeće godine i mi i vi imamo nove ukrase.user posted image
Mi još nismo kupili jelku, mm opet kasno došao s posla i nije stigao. Jedino ja sutra da natovarim na Sofijina kolica, pa da je polako donesem kući.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 384
20.12.2011 21:59:09   
Ana RR
Može Didy user posted image user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 385
20.12.2011 22:01:59   
Didy
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Može Didy user posted image user posted image

I nama su naši dosadili, a ovo im je isto 4. godina.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 386
20.12.2011 22:04:22   
Ana RR
MM ludi pored mene, on ti je tip koji se navikne na nešto i to ne voli da menja, a ja bih stalno nešto premeštala po kući, menjala nameštaj, boje zidova.. Svaki put kad sređujem ormare ili kuhinju ja napravim drugačiji raspored a on odlepi user posted image

I odoh ja off totalno user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 387
20.12.2011 22:12:06   
bubulence
da se i mi pohvalimo
user posted image

mala je ali za vecu nemamo mesta

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 388
20.12.2011 22:14:36   
Sanjica26 RR
Bubi, moja je jos manjauser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 389
20.12.2011 22:16:08   
bubulence
bitno da je okicena i da sljasti, nema veze sto je mala...
kako je T reagovala na jelku?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 390
20.12.2011 22:19:01   
Sanjica26 RR
Jos je nismo okitili i razmisljam se gde da je stavim, a da je ona ne obori. Stoji neokicena, ali pre neki dan je prisla, pipnula i pobegla. Valjda od onih iglica.user posted image

Direktna veza do poruke: 391
20.12.2011 22:21:59   
bubulence
Teodora je velika devojka, sigurno ce se obradovati kada je okitite. Emi je bilo malo zanimljivo prvi dan sada ni ne primecuje jelku...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 392
20.12.2011 22:24:02   
mama kukunka
kako vi to lepo i odmereno kitite u 2 boje-a nasa vasarska- natrpana sljasti na sve strane!! Doduse nemamo bas sve boje, ali one sto smo odabrali smo  stavili u raznim nijansama..

Direktna veza do poruke: 393
20.12.2011 22:26:13   
Ana RR
Bubi, baš je lepa user posted image

Direktna veza do poruke: 394
20.12.2011 22:26:26   
bubulence
sledece god cu i ja sve sareno da kiti, mozda ce joj biti zanimljivije

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 395
20.12.2011 22:29:42   
limunada
Ana,Bubi lepe su vam jelke user posted image evo vam po poklon user posted image user posted image user posted image Ja jos nisam okitila il cu sutra il cu cekati dragog

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

Direktna veza do poruke: 396
20.12.2011 22:50:07   
Anoniman
Kod nas za sada samo ovo:

user posted image

user posted image

Mislim lepo mi je to, ali nekako kao da kasnim sa jelkom. user posted image
Ustvari, ne znam šta se događa, ja već godinama kupujem jelku na Spensu, budu sa busenom, posađene u pletenu korpu, baš lepo i zgodno, ove godine nema. user posted image A povraća mi se kada pomislim da treba da kupim saksiju, zemlju, jelku, pa sve to na ovu zimu na pijaci...
Uglavnom, do petka ćemo imati jelku.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 397
20.12.2011 22:57:19   
Jele

IZVORNA PORUKA: Tash

Kod nas za sada samo ovo:

user posted image

user posted image

Mislim lepo mi je to, ali nekako kao da kasnim sa jelkom. user posted image
Ustvari, ne znam šta se događa, ja već godinama kupujem jelku na Spensu, budu sa busenom, posađene u pletenu korpu, baš lepo i zgodno, ove godine nema. user posted image A povraća mi se kada pomislim da treba da kupim saksiju, zemlju, jelku, pa sve to na ovu zimu na pijaci...
Uglavnom, do petka ćemo imati jelku.

Tash, mislim da sam na Naselju kod crkve videla da prodaju jelke sa busenom u saksiji. Mi smo u Ledincima u rasadniku dve godine za redom tako kupovali jelku.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 398
20.12.2011 23:04:43   
Anoniman
A jel ima ona akcija Gradskog zelenila? Uzmeš jelku kod njih, i vratiš je do 15.1., oni je posle zasade, a za uzvrat što si vratio jelku dobiješ sobno cveće? 

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 399
21.12.2011 8:53:53   
Anoniman
Ja skuvala kaficu, spremila usisivač i krpu za prašinu i krećem sa pripremama za postavljanje jelke user posted image
Danas idemo na predstavu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Na odmor sa detetom
Admin

Kuda najčešće idete na odmor sa decom?

na more (46%)

u planine (15%)

u banju (15%)

na selo (15%)

ostalo (8%)

Ukupan broj glasova: 13

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here