|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   BONZITA
21.8.2011 12:04:13   
PoisonEve
Ima li neko iskustva sa pravljenjem ove poslastice? Napravila bi to jer inace mnogo volim bonzitu a pretpostavljam da moze da stoji i desetak dana pa da se gricka?

_____________________________

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena
Direktna veza do poruke: 1
   RE: BONZITA
29.8.2011 11:51:42   
gagana83
Imam ja neki recept, pisem veceras, valjda cu se setiti.

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: BONZITA
5.9.2011 9:45:58   
GRGA
Ajde,ajde i ja cekam recept za bonzitu!!!user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: BONZITA
5.9.2011 10:14:55   
JMPM
GaganO, saljem ti sms da nas ne zaboravis, zelim i ja recept. Stefan obozava user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 5.9.2011 10:15:22 >

(odgovor članu GRGA)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: BONZITA
6.9.2011 0:03:07   
gagana83
Ups, ja zaboravila user posted image
JMPM, sorry tek sad videh poruku.
Ovako:

Na tihoj vatri otopiti 125g margarina i 100g posne cokolade, dodati 4 kas meda i 75g secera. Masu izjednaciti da se otopi i sjedini.
U to dodati: 100g pecenog nesoljenog kikirikija ili oraha(kikiriki prethodno sitno iseckati ili izdrobiti oklagijom), 100g suvog grozdja, 100g pecenog susama i 125 g cokoladnih pahuljica"Car na dar". Sve promesati i razliti u pleh ili stavljati u papirne korpice.

E sad, ovaj kolac sam davno pravila i mislim da nisam stavljala "Car na dar" pahuljice, pre je to bio corn-flakes. Ne secam se tacno a nikad ne pravim slatkise strogo po receptu vec uvek nesto improvizujem.
Umesto kikirikija moze lesnik, orah, badem, mozete dodati seme tikve ili suncokret,ko sta voli. Pustite masti na volju.


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: BONZITA
6.2.2013 17:17:55   
lesica
8 kašika meda,3-4 kašike kakaa,1 maslac-otopi se na laganoj vatri i nalije na sledeće

250gr kornfleksa (ja stavim do 100 gr,ovih ostalih 150 zamenim sa pahuljicama,ovsene,ražane,ječmene)
100gr suvog groždja (ja stavim jednu šaku suvog groždja,šaku brusnice,i čak aronije)
100gr seckanih oraha (tu izmešam šta god imam od orašastih plodova-orah,lešnik,badem,neslani kikiriki.. i uvek ubacim malo više :D)
i na sve ovo dodam još susam,samleveni lan,golicu...

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: BONZITA
6.2.2013 17:45:50   
MarijaBg
Moj recept je slican kao Lesicin, ali ide cokolada umesto kakaa. Nisam pravila ovo 100 godina, bas bih mogla ovih dana, mozda bi i Natalija jela.
Ja ne izlivam u pleh, vec u papirne korpice ili vadim kasicicom na podmazan pleh, pa budu onako kao zalogajcici user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Slana torta sa krekerima
Ringerajin kuvar: Maraj
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here