tijatija -> RE: Porodilište KBC Podgorica (31.1.2012 14:21:09)
|
Evo i mene sa mojom pricom iz porodilista [sm=smiley1.gif] S obzirom da mi je ovo bilo treci put za 4 godine da se poradjam, unapred sam znala sta me ceka i nista se nije promenilo nako 3.5 god. kad saam rodila prvo dete cak sto vise ja mislim da je jos gore i samo se pitam dokle moze tako. jutro oko 3h 24.11 sam primljenja , babica ( ime joj nisam zapamtila) malo starija i dosta drska me je primila 4-5 prsta otvorena, sledila je klizma i merenje oko 4 sam bila na stolu, naravno nista te nepitaju hoces-neces mora indukcija, ja je molim da mi je treci put i da mi nedaje jer na mene to nedeluje samo mi je obrusil " ja moram u 7 kuci" naravno.Pokrivena cebetom ili neznam sta je to bilo , klima im se pokvarila, CTG moras da drzis kajiseve i ako se pomeris dolazi babicA da ti prigovara kako nepazis i zato nedrzis kaiseve jer su slabi nemogu sami da stoje (kao da je to moj problem)[sm=smiley29.gif], dobijam neverovatne bolove i nagon u 6 i 05 zovem babiceee a ona meni iz njene sobe BABICINOOOO, i nepojavljuje naravno dok neispusi cigar ili sta vec radi. Kad je dosla i videla , pocela se derati na mene kako je nisam zvala kako je becina glava napolju i da ne guram dok se ona nespremi[sm=smiley29.gif], mislim sou program !!!! I porodih se naravno iz jednog napona , sledi sivenje i ostalo u tome dolazi majstor za klime ( moj prvi komsija) popravlja klimu ja lezim tamo skida onaj filter i daje babici da ga pere ono prasina iz njega izlazi ja se pokrila cebetom preko glave nesto nisam zelela da mi vidi tamo u porodjanoj [sm=hudicek1.gif] pa zaboga miloga !!! Vrhunac svega je sto sam krvarila posle porodjaja da mi nije dosla jedna babica poznanica ja mislim da bi ostala tamo na stolu, ja sam zvala da me pogledaju dr. koja je bila u smeni inace nacelnica me nije ni pogledala rekla je super je to , ma tkivna sam na sveee,samo dobra veza i svoj doktor svakoj bi preporucila !!!! A o boravku u bolnici neznam sta bi rekla, od toaleta i tus kabine preko rdje i gliba piiiiiiiiii Naravno grejanja nije bilo u sobi tako da mi je dete posle otpusta odma prebaceno na NEO zbog upale pluca i bronhitisa... Neznam vise sta bi napisala a da se neiznerviram!!!
|
|
|
|