Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 15:35:06
|
|
|
|
Alexis79
|
Evo moja 19nd+1 d Kod mene je bas krenuo da raste stomak za ovih 10-tak dana.U odnosu na sve vas ja sam king size
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 15:38:09
|
|
|
|
nina26
|
Alex ne zezaj sasvim ti je normalan i lep za tvoje kako si mi opisala, ja rekoh moracemo da otvorimo 4. deo da bi stao tvoj stomak super ste
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 15:41:41
|
|
|
|
Anoniman
|
alex
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 15:42:29
|
|
|
|
Alexis79
|
Nekako vece deluje uzivo
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 15:44:27
|
|
|
|
vonavoj
|
alexis,
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 15:44:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Alexis prelep ti je stomak, samo neka on raste lepo za tvoje trojke...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 15:45:00
|
|
|
|
nina26
|
Nekako vece deluje uzivo moguce i meni tako moj izgleda ogroman bas smo smesne
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 15:49:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Alex
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 15:50:53
|
|
|
|
MicinaMama
|
Alexis divan pupo jos kada vidim da su tri bebice divim se.Je ne ludujem da imam sina ali ludujem da imam blizance i bas mi je zao sto mi se to nije ostvarilo a u familiji mm ima blizanaca koliko hoces,a eto nas masilo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 15:50:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Alex konačno da te vidim u ovoj temi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 21:15:09
|
|
|
|
anajid
|
Alexx super ti je stomacic,ali ja sam te presisala! Neka je samo sve u redu ,a na kraju ti i ja necemo stati u kadar
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.6.2012 21:17:26
|
|
|
|
slavica.
|
Soni,Alexis ma divni su! I samo neka rastu!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 8:13:11
|
|
|
|
zvrk.mrvica
|
alex,po meni ti je bas taman stomak,s obzirom da su trojke u pitanju,bas mi je nekako maleni. tebi je mozda veliki jer je iznenada narastao,mozda je veci uzivo:-)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 8:22:58
|
|
|
|
nenja22
|
koliko mene ova tema uvek raneži i sećam se kako mi je donekle bilo smešno kad žene posle porođaja pričaju o tome da im nedostaje, nije da je meni smetao, ali ipak da će mi faliti...a evo, i skoro 13 meseci posle, svaki put kad vidim trudnicu ja onako čeznutljivo gledam...a ovi ovde stomačići sve divni do divnog i sad brljavim po svojim trudničkim, nisam u to vreme bila aktivna po forumu, pa nemam nijednu fotku ovde, evo jedne iz poslednjih deset_ak dana, sećam se mm i ja ležimo, gledamo kako kosta iznutra talasa, a brodić leluja
< Poruku je uredio nenja22 -- 2.6.2012 8:24:59 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 9:53:11
|
|
|
|
red3lilu
|
jooooj, poludeću, ne mogu nikako da ubodem i postavim sliku
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 10:51:46
|
|
|
|
red3lilu
|
ooooo konačno, eto i nas, 29-ta nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 10:53:06
|
|
|
|
soni
|
red rastete ..divnoooo
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 11:11:11
|
|
|
|
red3lilu
|
hehehe, pa da... interesantno, sad u 7-mom mesecu mi je stomak manji nego u prethodnoj trudnoći u šestom ?! baš sam upoređivala fotke i kilažu i težinu beba..
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 11:13:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Alex , nisam videla nikad stomak u kom leze tri bebe , i bas je divan nenja , slika je odlicna red
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 11:26:51
|
|
|
|
malenac76
|
alex divna tibicaaaaaa joj al je zurka unutra nenja super fotka red bas ti je slatka mala tibica jel tebi bebica visoko ?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 11:31:18
|
|
|
|
red3lilu
|
malenac76 hvala baš naprotiv, meni je beba jako nisko..
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 11:34:26
|
|
|
|
malenac76
|
a izgleda kao da se popela visoko izgled varaa znaci..tako i meni izgleda kao da je nisko a ustvari je bebica visoko
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 11:37:37
|
|
|
|
red3lilu
|
hhahahahahaah, onaj gornji deo, jeste materica koja se gura sa punim buragom
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 12:05:40
|
|
|
|
peca
|
nenja sladak ti je brodic jos da si napravila i jezerce
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.6.2012 14:00:27
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Alex, Red .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?