Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.4.2012 5:02:10
|
|
|
|
jabukica
|
Malenac rastete - mene si zeznula kako ti je mali stomak ;) tixy rastete Ivo za veliku tibu - još malo ;) mi sad brojimo sitno
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 9:26:24
|
|
|
|
crazymama
|
evo najdeblje na forumu, trenutno, 37.nedelja, +23kg tu su i strije, iskocile u 8.mesecu :( kaze mm da mi se spustio stomak...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 9:31:55
|
|
|
|
tixy1
|
CM, supers ti je tibica, jos malo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 9:36:36
|
|
|
|
crazymama
|
super velika :) ja se nadam da cu izdrzati jos desetak dana :)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 10:20:13
|
|
|
|
mejvis
|
Crazy, vau! Baš veliki i lep stomak!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 10:21:50
|
|
|
|
crazymama
|
kazem ja da je najveci :) ali ne zalim!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 10:30:34
|
|
|
|
mejvis
|
Evo nas, 39+2
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 10:33:59
|
|
|
|
crazymama
|
zgodnoco... ja sam takva bila u petom
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 11:31:09
|
|
|
|
jabukica
|
Crazy ala vi rastete svaka čast Mejvis ti si baš zgodnica Ja po ovima u dz juče prešla termin, sutra idem na CTG pa ćemo videti šta se dešava, mada ja njega računam prema expertnom u 12-toj nedelji, a to je 10 april, tako mi je i ticker podešen, a tako su mi i privatno izračunali. Ja očekujem svaki dan, ali njoj se izgleda ne žuri, lepo joj kod mame u stomaku
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 12:24:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Cm,Mejvis prelepi stomacici... kada vidim ove vase stomake, odmah pozelim jos jedan... malo preturah ovde po slikama pa nadjoh moj 4o nedelja trudnoce-una u maminom stomaku
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 12:31:00
|
|
|
|
malenac76
|
crazymama divnaaa velika trbicaaaaaa
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 12:31:52
|
|
|
|
malenac76
|
mejvis bas si zgodna trudnicica malaaaa trbica sa velikommm bebom
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 12:36:22
|
|
|
|
New Mom
|
ivo, crazymama, mejvis, sve moje "tromesečke"( ), divni su vam stomaci, svaki ima svoj šarm!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 12:51:25
|
|
|
|
New Mom
|
38+6
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 13:49:13
|
|
|
|
vonavoj
|
mejvis, super izgledas!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 14:44:33
|
|
|
|
marijana22
|
Ivo Crazy, Mejvis, NewM (valjda nisam nekog zaboravila)super su vam stomaci Vidim da danas trecetomesecje "kaci " svoje stomake Evo i mog 35+1
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 14:46:16
|
|
|
|
soni
|
divnooooo.... marijana tako ce se i meni pomeriti mladez..ja imam na drugoj strani new mom, unina, majevis
< Poruku je uredio soni -- 2.4.2012 14:49:07 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 15:00:26
|
|
|
|
mejvis
|
Hvala vam žene! Marijanče i new mom, kakvi stomaci!!! Pravi! Jabukice i meni je termin 01.04. po menstruaciji a 07.04. po ekspertskom pa računam taj drugi.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 15:09:17
|
|
|
|
Rada T.
|
Debele trudnice!!!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 15:10:26
|
|
|
|
Rada T.
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 15:37:58
|
|
|
|
Alexxa
|
Marijana, New mum, CM, Mejvis, Unina, sjajni stomaci!!!!!!!! A, evo i nas dve, od pre 4 dana i juče. Maša i ja
< Poruku je uredio Alexxa -- 2.4.2012 15:41:10 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 15:44:27
|
|
|
|
soni
|
rastes i ti alexx
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 16:03:15
|
|
|
|
marijana22
|
Alexx divna tiba Oces skoro kod nas u trece??
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 16:04:47
|
|
|
|
marijana22
|
Fali mi slovo a.....Alexxa
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.4.2012 16:46:45
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Joj prelepi su vam stomaci! Samo neka bebe lepo rastu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?