Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.2.2012 16:03:40
|
|
|
|
babybeemaja4
|
Bea, Slavice, Mamamika, Malenac, Mirna, Biserce, Ivo, Milena divni su vam stomaci!!!!! Nadam se da nisam nikog izostavila.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.2.2012 16:13:24
|
|
|
|
babybeemaja4
|
Evo i nas dve u 38 +4!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.2.2012 17:28:48
|
|
|
|
slavica.
|
bbmajo ja bih bila presrecna kada bi mi stomak i koza tako izgledali na samom kraju trudnoce!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.2.2012 17:36:42
|
|
|
|
bea83
|
baby wooow slavice, niste uopšte kockasti ,super tiba
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.2.2012 17:51:13
|
|
|
|
dijana1*
|
predivni su vaam stomacici [sm=bravo.gi Sve ste prave zgodnice , ja sam u prvoj trudnoci bila pravi sada sam na popravnom pa cemo da vidimo kako ce to izgledati ovaj put Dajte mi recept molim vas
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.2.2012 18:08:53
|
|
|
|
babybeemaja4
|
Hvala!!Veliku zahvalnost dugujem "Saljicu"(ciji miris bas ne volim ), mucnini, kiselini i genetici.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.2.2012 18:19:03
|
|
|
|
babybeemaja4
|
a sad tek vidim bele kapljice na ogledalu, zumirala sam tomak dok sam se slikala pa su se i one povecale Inace se jedva vide na ogledalu, morala sam da odem da proverim.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.2.2012 18:21:34
|
|
|
|
slavica.
|
bea,ma jeste,kockast je,nego je slikan iz takvog ugla da se bas i ne vidivesto ga krijem dijana,ne znam za ostale,ali ja ti i nemam neki poseban recept-mislim da jedem isto kao i pre trudnoce,nista manje,nista vise! Dosta voca,i dosta manjih obroka :) bbmajo,i ja mazem Saljica svakodnevno,i nisam bas odusevljena mirisom,ali nema veze,ako ce da "uradi posao",i to cu pregrmeti :)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.2.2012 21:04:27
|
|
|
|
^iva^
|
bea dobar akcenat a i porasla ti kockica slavice tvoj mi se cini bas okrugao kao kod svih ostalih izgleda da samo ja i bea imamo kockice A malenac ti ko da radis 200 trbusnjaka dnevno basss si zgodnica baby lep ti je stomacic vidim imas novu sliku na profilu bas je meden papagajcic
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.2.2012 21:10:45
|
|
|
|
razlicak
|
Vau Majo, pa ti kao da nisi u 39 nedelji ...bas lep stomak i beba je i dalje visoko, kao da nece jos...a otkad se moj spustiooo A sto se sekiras za kapljice, kao da ih mi nemamo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 5.2.2012 6:09:20
|
|
|
|
jabukica
|
malenac, slatka malena tibica, ima još vremena da poraste , meni se čini da mi je stomak naglo narastao i iskočio tek u poslednjih nedelju dana (31-va nedelja) bea mala je razlika, za malu tibu i veliku bebu slavice, rastete babybeemaja za vejiku tibu koja sitno broji
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 5.2.2012 9:59:12
|
|
|
|
malenac76
|
beiceeee opaaaa bogami dobar kadar dobro si rekla..2kg u sikama a viktor uvalio guzu gore slavice super trbicaaa..nije kockastai nije prevelika..bas taman kako treba baby divna trbica i koza ...jos malo i stize bebicaaaaa nema sta..bas zgodne trudnice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 5.2.2012 12:39:07
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Nije bas najbolja slicica ( mrzelo me da skidam bodi ) ali se vidi da je bas iskocio ( do skoro je bio ravan ). Sve mi je nekako cudno, jos nikako da se naviknem. 13n+1d Ps. preslatki su vam stomacici, bebice lepo rastu.
< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 5.2.2012 12:40:41 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 5.2.2012 13:16:42
|
|
|
|
slavica.
|
Odri suuupeeer!!! Samo neka raste! Videces,uskoro ce poceti onako,ubrzano,imaces osecaj da je preko noci iskocio
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 5.2.2012 14:47:30
|
|
|
|
dijana1*
|
Odri vidi se lepo kako raste tibica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 5.2.2012 19:46:44
|
|
|
|
Milen@
|
Odri, diiivna tiba
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 5.2.2012 20:22:59
|
|
|
|
^iva^
|
odri polako rastete
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 5.2.2012 21:08:12
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: malenac76 evo moje trbice kroz 3 nedelje .. naizgled nije puno narastao ali nekako uzivo ja vidim da je veci jel istina da iskoci preko noci negdje do 16. nedelje ma samo se ti sad foliraj jos dok si zgodna.... uslikacu i ja svoj stomak negdje 5 dpo pa ces vidjeti sta je stomak....hihiihihiihihihi.....
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 5.2.2012 23:40:05
|
|
|
|
degu
|
Malenac, Odri divne ste
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.2.2012 7:10:15
|
|
|
|
jabukica
|
Odri počinje malkice da se vidi samo neka raste
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.2.2012 8:05:29
|
|
|
|
Anoniman
|
bm tvoj stomak je divan Odri rastete
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.2.2012 13:51:09
|
|
|
|
malenac76
|
odri nazire se mala trbicaaa..samo neka raste world kakve su to provokacije vidjecemo mi za koju sedmicu ciji je veci
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.2.2012 15:46:27
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Devojke hvala vam!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 10.2.2012 10:37:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Pred spavanje
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 10.2.2012 10:40:18
|
|
|
|
lesica
|
Raste beba
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?