Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 28.1.2012 22:08:31
|
|
|
|
^iva^
|
peco stomacic ti je bas sladak kao loptica povelika bea a ti si mala loptica
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 28.1.2012 22:15:00
|
|
|
|
dijana1*
|
Prelepi stomacici Bea svaka cast moj stomak je bio toliki u 5-om mesecu Ja sam se bas udebljala u trodnoci ali sva sreca pa sam brzo skinula kg. Nadam se da ovaj put necu dobiti mnogo kg, ipak je sve lakse kada nemas mnogo viska.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 28.1.2012 22:21:16
|
|
|
|
Suncicabg
|
Prelepi su vam stomaci
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 28.1.2012 22:22:21
|
|
|
|
bea83
|
Hvala Ja se svaki dan pitam kako bi mi bilo da nosim neki veliikiii stomak pošto i ovako se nerviram što ne mogu da uradim sve što hoću Meni je moj stomak počeo da pravi prepreku tek pre par nedelja, i od tad se stalno svadjamo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 28.1.2012 23:16:45
|
|
|
|
mama kukunka
|
Peco, super ti je balonce..k'o moje od pre mesec dana :)..sad se izduvalo.. Bea, i tvoj stomak je super..kao moj sadaaa!! buuaaa...smrrrc Cuj ,tek sad ti smeta stomak..pa ja sam mislila da su mi se ruke skratile jos krajem leta..
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 29.1.2012 7:44:21
|
|
|
|
jabukica
|
Beice baš ti je sladak maleni stomak, baš neće stići ni da poraste, jer se tvom mališi žuri
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 29.1.2012 12:59:40
|
|
|
|
marijana22
|
Ovo smo mi sa punih 26. nedelja. P.S. Uzivo je veci nego na slikama
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 30.1.2012 11:02:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Lepo gnezdasce marijana
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 30.1.2012 13:56:59
|
|
|
|
jabukica
|
Marijana bas ti je lepa tiba samo neka raste
< Poruku je uredio jabukica -- 30.1.2012 13:57:28 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 30.1.2012 21:23:44
|
|
|
|
marijana22
|
Hvala !!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 30.1.2012 23:20:46
|
|
|
|
crazymama
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj drage moje,ja sam svoje kg skinula vec,a ugojila se skoro 20kg...jer imam malog djavolka,koja me drzi u kondiciji! iako dojim,mada mislim da od toga i brze slabim,jedem isto kao i pre,a kg odose..a bas sam mislila da cu se patiti,jer sam sklona gojenju! vonavoj, sad si me utesila, znaci ima nade i za mene posle porodjaja... i ja sam cula da se brze mrsavi kad dojis...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 30.1.2012 23:27:50
|
|
|
|
Anoniman
|
bea, divno! Gledam Tickere, peca i bea su dan razlike ako sam dobro videla, a baš je velika razlika u stomacima. Jedva čekam da se bebe rode, baš ću da vas zapamtim, zanima me kolika je koja beba.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 30.1.2012 23:48:00
|
|
|
|
crazymama
|
kasnije cu da okacim novu sliku mog stomaka, da popadate u nesves'' ustvari, evo, mozete odma'' da popadate u nesves'' :) punih 28 nedelja... ali cini mi se da je za nedelju dana postao ogroman! beba ima 1226gr po poslednjem UZ.
< Poruku je uredio crazymama -- 30.1.2012 23:58:48 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 0:10:13
|
|
|
|
bea83
|
Crazy veeeliiika tiba a ko iz reklame
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 0:14:59
|
|
|
|
crazymama
|
jeste lep i volim ga, al' da je veliki - veliki je :)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 4:57:12
|
|
|
|
jabukica
|
Crazy reklama za striet , pa i beba je velika, nije samo stomak, moja je na 29+0 bila 1174g. Meni se čini da je moj u poslednjih nedelju dana baš porastao, danas se slikam pa postavljam sličice
< Poruku je uredio jabukica -- 31.1.2012 5:01:14 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 7:13:57
|
|
|
|
jabukica
|
Evo i nas 30+0 porasli smo jupiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 9:42:40
|
|
|
|
Makica99
|
CM super stomacic, jabukice bre, ti i dalje ko da si se prejela Meni je dosta porastao stomak u poslednje 2, 3 nedelje, nikako da ga uslikam, moram da se organizujem
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 10:26:49
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: jabukica Crazy reklama za striet , pa i beba je velika, nije samo stomak, moja je na 29+0 bila 1174g. Meni se čini da je moj u poslednjih nedelju dana baš porastao, danas se slikam pa postavljam sličice Velika beba znači 1800g u 29 nedelji, to smo bili mi Jabukice rastete
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 10:33:14
|
|
|
|
malenac76
|
crazymama divna velikaaa trba bas je kao sa reklame jabukice malaa trbicaaaa ti i bea ste fenomeni
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 10:52:50
|
|
|
|
crazymama
|
bea, ti si stvarno fenomen ako je beba u 29. imala 1800gr, a ti +6kg... jabukice, bas si slatka kad se prsis da bi ti stomak bio izbaceniji :)))) salim se... sve smo razlicite! al su bebci super!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 11:01:17
|
|
|
|
bea83
|
Meni niko ne veruje kad kažem da je kod mene sve naopačke
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 11:04:34
|
|
|
|
Inica
|
CM, lep "stomacic" Jabukice, pa jeste napredovali
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 11:10:11
|
|
|
|
marijana22
|
Crazy, jabukice divni su vam stomaci . Meni je krupna beba al mi nije tako velika tiba kao tebi crazymama .
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.1.2012 11:18:52
|
|
|
|
bea83
|
Marijana, nemoj biti tužna zbog toga, sve je to individualno i veličina stomaka nema nikakve veze sa veličinom bebe To sam naučila na sopstvenom primeru
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?