Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.12.2011 14:00:16
|
|
|
|
vision
|
Bea, isti stomak otprilike kao i moj kad sam bila trudna... mali, mali, pa kad je krajem 8-og meseca poceo da buja, porastao je, ali nije bio prevelik, a rodila bebu 3.220 grama. Super.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.12.2011 14:04:53
|
|
|
|
bea83
|
Hvala Vision I moj je tek sad počeo da raste.I ja se nadam bebi do 3500 g a doktori me plaše da će biti veeeliiiki Nemaju oni pojma Pozdrav za tebe i malenog
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.12.2011 14:32:15
|
|
|
|
cockic
|
bea za tibu,kao sto rece vision meni je krenuo da buja kako sam usla u 8. pa ima i logike jer beba u tom periodu najvise treba da dobije kg.od 8og do 9og.a posle mnogo manje beba a vise mama barem je to kod mene bio slucaj.9ti me je bas ubucio sa malim. nadam se da sad necu puno dodati.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.12.2011 14:52:17
|
|
|
|
mama kukunka
|
Bea, bas ste porasli!! Super za stomace, a inace si bas zgodna trudnica..nekako, jos imas struk!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.12.2011 16:57:38
|
|
|
|
bea83
|
Hvala Inače od pozadi sam najzgodnija
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.12.2011 17:18:12
|
|
|
|
smeskicTB
|
jupii za nove slicice! cm, bas ti je superiska stomacic! sada se vise vidi nego na prethodnoj fotografiji! beice, pa tvoj stomak porastaooo! i to lepooo! suuuper! necete verovati-moj je mirovao..i onda sada, za 3-5dana narastaooooooo..jedva zakopcavam jaknu..a podigao seeee..mama kada me videla(a videla me i u cetvrtak) samo rece auuuu..pa kako tako poraste od cetvrtka
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.12.2011 19:23:41
|
|
|
|
jabukica
|
Bea stomačić konačno postao stomak
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 31.12.2011 19:25:07
|
|
|
|
bea83
|
Red je bio u osmom mesecu da se pokaže
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 1.1.2012 22:20:36
|
|
|
|
^iva^
|
BEA rasteeeeee stomak
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.1.2012 11:41:28
|
|
|
|
bea83
|
Raste,raste bar tako izgleda A ja stojim na istoj kilaži i obimu od pre 7,8 nedelja Fenomen... ustvari moj stomak je optička varka
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.1.2012 23:13:12
|
|
|
|
babybeemaja4
|
Bea, bas lep stomacic!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.1.2012 23:29:32
|
|
|
|
degu
|
aaaaaaa Bea se obnažila Konačno je mališa rešio da se pokaže, rastete super
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 2.1.2012 23:56:45
|
|
|
|
bea83
|
hvala
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 3.1.2012 9:00:21
|
|
|
|
mirna32
|
jabukica ima stomak kao ja koja sam 6+6 hehe...obujam ti je 82 cm citala sam a kod mene je 83 hehhehe...a i slika vidim isti kao kod mene ..pa ja cu do kraja biti kao trut hehhehe
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 3.1.2012 10:56:30
|
|
|
|
jabukica
|
mirna meni je obim pre trudnoće bio 64 cm, a sada 82cm, tako da jeste narastao :) 26+0
< Poruku je uredio jabukica -- 3.1.2012 10:59:07 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 3.1.2012 11:35:23
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Jabukice super ti je stomacic!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 3.1.2012 12:57:30
|
|
|
|
slavica.
|
Jabukice zgodnice divan stomacic!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 3.1.2012 13:00:25
|
|
|
|
New Mom
|
Jabukica opet da mene deprimira ovde! , divne su vam tibe!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 3.1.2012 13:12:21
|
|
|
|
bea83
|
Jabukice sad počinje ozbiljno da raste,spremi se
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 3.1.2012 13:51:04
|
|
|
|
mirna32
|
pa meni je prije trudnoce bio nekih 70cm odprilike ovisno kad ga mjerim ujutro ili navecer...mene ima malo vise s strane nego u stomaku sad...kaze mm da nosim trojke..hahah..kaze jedna beba naprijed druga s jedne strane treca s druge strane hehehe
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 3.1.2012 21:04:46
|
|
|
|
Inica
|
Jabukice, kako mali stomacic Ti i Bea pod ruku Moj je takav bio pre par svetlosnih godina
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.1.2012 4:56:47
|
|
|
|
jabukica
|
Hvala svima, rastemo, rastemo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 4.1.2012 13:30:50
|
|
|
|
crazymama
|
jabukice, dzabe se prsis ka napred, mali ti je stomak :):):)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 5.1.2012 6:19:16
|
|
|
|
jabukica
|
ih bre crazy, nemoj tako priznaj da rastemo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sve što niste znali o spinalnoj anestezijiBolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?