jelena038 -> RE: Verujete li u Boga? (26.8.2011 13:34:04)
|
Mene su takodje krstili, ali me nisu gnjavili sa crvenim slovima, molitvama, brojanicama, postovima i slicnim "obavezama", dosta mi je bilo obaveza od kojih imam vidljive rezultate [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Dakle, Uskrs, Bozic, slava i vaspitanje o postovanju SVIH religija. I hvala im na tome. Ne verujem, ne mislim da imam problem ni sa glavom, ni sa emocijama, jednostavno, ne verujem, kao sto ne verujem u vestive, ili Deda Mraza. Prerasla sam bajke, ne mislim nista lose o onima koji veruju, ali me jako umaraju ubedjivanja oko toga. Svoje dete nisam krstila, ako bude hteo nek se krsti sam. A necu ga pustiti ni na veronauku, smatram da su deca u uzrastu u kom se ovde pocinje sa tim mala za te stvari. Veronauka i cela ta prica se, jednostavno, ne slazu sa mojim konceptom odgoja. Eto, nije uspelo da ja krstena poverujem, mozda moje nekrsteno dete jednom postane vernik. Sa zivotom se ne vredi tuci.. Zato vam savetujem da batalite ovu temu i odete da svoja (verska) ubedjenja pretvorite malo i u delo, castite neko Cigance sladoledom, na primer.
|
|
|
|