Anoniman -> RE: Verujete li u Boga? (19.8.2011 1:01:45)
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. IZVORNA PORUKA: Tash Aman ženo, to sam pitala pre 3 stranice bespotrebne rasprave, što ne reče tako odmah!? Nit ću ja tebe ubediti da sam u pravu, nit ćeš ti mene. Pitah, jel jako strašno da ispeglam veš jer ebeno nemam kad, razložih sve, a vi mi pišete o Danetovim krugovima! [ Danteovim krugovima? [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] jbg ja nisam mislila da mene pitaš[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Rada T. verovatno da u paklu ima jedan poseban deo za peglačice, švalje i domaćice koje rade na crveno slovo Pitam te, da li će sutra biti zatvorene hemijske čistione u kojima se, jelte, pegla? Ja mislim da te žene definitivno treba da idu u pakao jer rade da bi zaradile ''leba svojoj deci! Isto tako ću vala i ja u pakao što ću da ispeglam stvari da bih odvela svoju decu na more zbog toga što mi to leči jedno dete i sprečava ponovnu hospitalizaciju, a drugo će više vremena moći da uživa vrtiću. Hvala ti što si me podset_ila zašto ustvari ne verujem u sve ovo...
|
|
|
|